Marcel Piteiu sef Romgaz Medias Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Marcel Piteiu sef Romgaz Medias

p_3_3_11.jpgMinistrul Economiei, Adriean Videanu, l-a înlocuit din functie pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Marcel Adrian Piteiu. „Ceea ce s-a întâmplat mi se pare un lucru normal, privind acest lucru prin prisma faptului ca am fost participant în alegerile pentru Parlamentul României, unde am obtinut scorul pe care l-am obtinut, dar nu am ajuns în parlament în urma procesului de redistribuire. Dupa alegeri, eu m-am întors la Romgaz, în functia de director al Serviciului Exploatare, iar partidul, tinând cont de experienta mea profesionala, m-a propus pentru aceasta functie. Vreau sa spun ca ma cunosc cu domnul Francisc Toth de o viata, am lucrat împreuna, suntem prieteni si vreau sa punctez faptul ca predarea, respectiv primirea functiei de director al Romgaz Medias va decurge cât se poate de normal”, a declarat noul director al Romgaz Medias.
Confirmarea oficiala a lui Marcel Piteiu în functie va avea loc astazi, în cadrul Adunarii Generale a Actionarilor Romgaz Medias, care va propune Consiliului de Adminsitratie numirea noului director, urmând ca membrii consiliului sa decida acest lucru.

La alegerile din 30 noiembrie 2008, Marcel Piteiu a candidat la functia de senator în colegiul 2 Sibiu. El a pierdut însa locul în Parlament la redistribuirea nationala, desi a avut cel mai mare numar de voturi din colegiul sau. Marcel Piteiu a mai fost deputat de Sibiu, în legislatura trecuta, însa numai pentru câteva luni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE