Sarbatoritii saptamanii Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Sarbatoritii saptamanii

p_0a21e9.jpgO vorba din batrani spune ca niciodata nu e prea tarziu sa-i urez cuiva La multi ani, mai ales daca intarzierea nu strica surpriza!
Primul sarbatorit din perioada 13-19 ianuarie este director la Grupul Scolar “Augustin Maior” din Reghin, se numeste Constantin Bozdog si pe 13 ianuarie a implinit 47 de ani. “Marti am iesit cu colegii si cu familia la restaurant, sambata am avut o sarbatoare in familie”, isi aminteste sarbatoritul, adaugand ca a primit si cadouri “de la colegi un buchet de flori, o butelie de vin”. Daca veni vorba de cadouri a mentionat amuzat:”Tocmai acum ma uitam la ceasul primit cadou, un Casio, cand a sunat telefonul l-am pus la loc…Dar cel mai frumos cadou este cadoul facut de fiica mea cea mare, e in clasa a IV-a, este vorba de o felcitare facuta de manutele ei, gandita de ea, a fost tulburatoare pentru mine, cand a citit-o sotia mea a plans de emotie.” Ne-am despartit facand un schimb de urari de bine, dupa o saptamana plina de serbari, urarea mea a fost cireasa de pe tort!
In 14 ianuarie directorul administrativ de la AutoTop Targu Murtes, Mircea Dorel Beica a implinit 36 de ani, ii dorim toate cele bune, La multi ani cu fericire si multa sanatate! Tot in 14 ianuarioe si-a sarbatorit ziua ei de nastere Anica Brai, director national Oriflame, din Reghin. Ii dorim toate cele bune fara sa-i spunem cati ani a implinit!
Aurelian Doru Borsan a schimbat prefixul miercuri, 14 ianuarie. Si-a sarbatorit ziua sa de nastere in familie, cu atat mai mult ca in decurs de opt- zece zile se va finaliza renovarea restaurantului, poate atunci va organiza ceva mai special, fiind si varsta o cifra rotunda. “La nivel de cadouri am primit tot felul de cadorui, ceas, butoniera, chestii mici care ma implinesc ca barbat”, a mai spus consilierul judetean la implinirtea celor patru decenii de viata. Tot in 14 ianuarie referentul Ercsei Matild de la Institutia Prefectului Mures si-a serbat ziua de nastere. Ii dorim La multi ani!
Cel mai tanar dintre sarbatoritii saptamanii este Adrian Ioan Viciu, portar la FC Municipal, care pe 14 ianuarie a atins varsta majoratului. Un cadou foarte frumos a fost o petrecere surpriza organizata de parintii si de prietena lui, care a venit si cu initiativa. Cheful a avut loc la o cabana din Weekend, a primit cadouri multe, un ceas printre altele, (ca sa ne dam seama ca fuge timpul!) “Pentru mine un cadou deosebit este debutul in liga a II-a Targu Mures.” Ce inseamna sa fii portar?-l-am mai intrebat. “Un post foarte frumos, complex, cel mai responsabil ca un jucator daca greseste, asta e, dar daca portarul greseste, mingea e in plasa si gata,” a descris Adi importanta portarului de pe terenul de fotbal. Nu puteam sa nu-l intreb si despre rezultatele lui scolare, iata ce mi-a raspuns: “Pana in ciclul gimnazial am invatat foarte bine, dar de atunci m-am dedicat mai mult fotbalului, vreau sa devin un foarte bun portar, precum Iker Cassillas,”a declarat Adi si ce puteam sa-i urez decat sa pazeasca bine plasa aia!
Fiind duminica seara unii dintre sarbatoritii saptamânii nu au putut fi contactati, asa ca pe aceasta cale ii felicitam pe profesorul Adrian Moisoiu, la implinirea celor 71 de ani, pe Vasile Oroian, viceprimarul din Bogata, care duminica a implinit 40 de ani, pe consilierii Manuela Matei si Simona Dunca din Institutia Prefectului Mures, pe viceprimarul Cornel Marginean de la Primaria Cuci la implinirea celor 41 de ani, precum si directorul Radio Kiss Fm, Florin Romanta care luini, 19 ianuarie isi serbeaza ziua sa de nastere. Tuturor le dorim implinirea celor mai frumoase vise, multa sanatate si La Multi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE