Valentin Precup si Ovidiu Dancu favoriti pentru postul de subprefect Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

Valentin Precup si Ovidiu Dancu favoriti pentru postul de subprefect

p_3_2__01.jpgZilele acestea, liderii locali ai celor două partide de la guvernare au avut o serie de întâlniri pentru a negocia lista viitorilor directori şi ai subprefecţilor. Surse din PSD ne-au informat că PSD ar dori doi subprefecţi, cele mai vehiculate nume fiind ale lui Valentin Precup, care a candidat din partea formaţiunii la alegerile din toamnă pentru un loc în Camera Deputaţilor şi Ovidiu Dancu, fost primar al oraşului Luduş.
Cei doi însă nu ştiau sau n-au vrut să comenteze pe această temă. Contactat telefonic, Ovidiu Dancu ne-a spus că ar fi interesat de această funcţie dar că, deocamdată numai preşedintele filialei PSD Mureş, Alexandru Petru Frătean poate da declaraţii în acest sens. Nici Valentin Precup nu era la curent cu ştirea. „Am avut o obţiune în acest sens dar nu ştiu să se fi decis nimic”, ne-a declarat Precup, care a mai spus că „ştiu că pot să fac faţă şi aş fi onorat dacă aş fi propus de partid.”
De cealaltă parte, liderul PD-L Mureş, Dorin Florea neagă o eventuală discuţie cu Frătean pe această temă, „Sunt doar surse din PSD. Nu am discutat cu domnul Frătean pe tema asta. Nu numărul prefecţilor e important ci responsabilitatea”, a declarat Florea. O oarecare confirmare a venit din partea consilierului local al PSD, Florin Vlas. „Sunt multe opţiuni pentru subprefecţi, într-adevăr, Dancu şi Precup au fost cele mai vehiculate şi mai agreate nume dar încă nu sunt definitive”, ne-a declarat Vlas.
Din păcate nu am mai reuşit să luăm legătura cu şeful PSD Mureş, Alexandru Petru Frătean pentru o confirmare oficială a celor două propuneri. Înainte de numirea subprefecţilor se aşteaptă încă numirea prefecţilor de către Guvern. Acesta amână, însă, acest lucru datorită problemelor legate de stabilitatea funcţiei actualilor prefecţi ca înalţi funcţionari publici.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE