Horoscop, miercuri 21 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Horoscop, miercuri 21 ianuarie 2009

Berbec
Nu este momentul sa începeti activitati dificile, pentru ca va lipseste simtul practic. Ar fi bine sa nu luati nici o initiativa la serviciu sau în afaceri.
Taur
Dimineata sunteti putin confuz, motiv pentru care s-ar putea sa nu va faceti înteles prea usor. Sa va ordonati ideile. Nu încercati sa-i faceti partenerului de viata o surpriza!
Gemeni:
Desi va simtiti în forma, s-ar putea sa descoperiti ca nu prea aveti spor si ca nu va reuseste mai nimic. Azi nu prea sunteti realist.
Sa nu fortati lucrurile!
Rac:
Primiti o suma importanta de la o persoana mai în vârsta din familie si începeti sa va faceti planuri. Ar fi bine sa nu va pripiti, va lipseste simtul practic.
Leu:
Dimineata s-ar putea sa aveti probleme la serviciu daca nu reusiti sa va concentrati. Sa nu va amestecati în bârfele celor din jur, mai târziu riscati sa aveti discutii.
Fecioara:
În prima parte a zilei sunteti confuz si indispus. Sa nu va asumati riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt minime. Ar fi bine sa va menajati sanatatea.
Balanta:
Aveti planuri mari, în special în domeniul financiar, dar înca nu reusiti sa vedeti semne încurajatoare. Sa aveti mai multa rabdare si sa munciti mai ordonat.
Scorpion:
Dimineata sunteti foarte sensibil si nu va convine nimic. Încercati sa depasiti cât mai repede aceasta stare, pentru ca va poate afecta relatiile cu ceilalti!
Sagetator:
Nu-i o zi potrivita pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteti mofturos si nu prea aveti chef de vorba. Amânati cumparaturile si investitiile!
Capricorn:
Încercati sa nu va asumati prea multe responsabilitati! Riscati sa nu va iasa mare lucru. Primiti o mâna de ajutor de unde nici nu va asteptati.
Varsator:
Dimineata s-ar putea sa fiti confuz si sa aveti dificultati de comunicare. Nici intuitia nu va ajuta din cale afara, asa ca ar fi bine sa nu mergeti la risc.
Pesti:
Nu-i o zi favorabila pentru investitii si planuri de viitor.
În schimb, relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii.
Evitati afacerile la marginea legii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE