Claudiu Maior si Marius Pascan au inaugurat Mini-Primaria din Tudor Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Claudiu Maior si Marius Pascan au inaugurat Mini-Primaria din Tudor

p_7_1_25.jpgIeri a fost inaugurat oficial punctul de lucru al Primariei Târgu-Mures din cartierul Tudor amplasat în Hotelul „Jo”. La inugurare au fost prezenti Marius Pascan, consilier al primarului Dorin Florea si vice-primarul Claudiu Maior. Într-un spatiu de 350 de m² îsi vor desfasura activitatea reprezentanti ai tuturor directiilor si serviciilor care functioneaza la nivel primariei. Potrivit declaratiilor celor doi oficiali prezenti, punctul de lucru reprezinta un experiment menit sa vina în ajutorul cetateanului, „Ideea de la care s-a pornit în amenajarea sa este legata de sprijinirea cetatenilor sa nu mai faca deplasari în centru. Ca sa venim în întâmpinarea lor si ca sa solutionam problemele cetatenilor acolo unde exista am preferat sa încercam aceasta varianta care este functionala în alte resedinte de judet. Cetateanul ramâne în cartierul sau si orice problema are, începând cu documentatiile care privesc impozitele si taxele, politia comunitara si toate celelalte servicii se regasesc acolo unde îsi are el domiciliul”, a declarat Pascan.
Investitiile în spatiu s-au ridicat la 60.000 de euro si au fost suportate în totalitate de catre Doru Borsan, proprietarul spatiului. Potrivit contractului încheiat cu primaria, aceasta din urma va pastra toate bunurile achizitionate de Borsan la încetarea contractului de închiriere, „Toata investitia privind amenajarea si dotarea spatiului a fost în sarcina celui care detine spatiul. Primaria doar s-a instalat în acest spatiu”, a sustinut Pascan. Viceprimarul Maior a explicat ca „investitiile facute de privatul de la care s-a închiriat sunt de 60 de mi de euro. Tot ce este în acest spatiu ramâne primariei municipiului Târgu-Mures, mese de birou, calculatoare absolut tot”, a declarat acesta. Chiria pe care primaria o va plati pentru spatiu este de 19 euro/ m² si varianta închirierii a fost aleasa deoarece institutia nu dispune de spatii în cartierul Tudor si a vrut sa se vada daca este util un asemenea punct de lucru, „Exista si varianta sa cumparam un asemenea spatiu însa am preferat întâi sa-l vedem functional, sa-l vedem util sa vedem ca vine în întâmpinarea asteptarilor cetatenilor si ca rezolva si aglomeratia de la sediul primariei.”, a declarat Pascan.
Singurul serviciu care nu va fi reprezentat la nivelul punctului de lucru din Tudor este serviciul de stare civila care nu este deplasabil pentru ca este vorba despre acte cu regim special.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE