Actiune de curatenie la Ungheni Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Actiune de curatenie la Ungheni

p_c12358.jpgUngheniul este primul oras muresean unde administratia locala a demarat o actiune de curatenie. Viceprimarul orasului, Victor Prodan, a mers personal sa coordoneze lucrarile efectuate de o firma specializata. Remedieri au fost facute si la blocul ANL din localitate. Actiunea de curatenie a început la sfârsitul saptamânii trecute, dupa ce în urma cu ceva timp Consiliul Local a alocat bani, printr-o hotarâre, pentru aceasta activitate.
Primarul orasului, Ioan Covrig, aflat în concediu medial, a fost informat despre începerea actiunii, de supravegherea activitatii ocupându-se viceprimarul Victor Prodan. Cu lopeti, maturi si ale instrumente de lucru, muncitorii firmei desemnate sa execute lucrarile au început actiunea, pornind din zona centrala a Ungheniului. Au fost curatate rigolele, marginile drumurilor si trotuarele, urmând ca activitatea sa se extinda si în satele apartinatoare. Curatenia vine dupa o alta importanta actiune a muncipalitatii, cea legata de blocul ANL din Ungheni. Recent au fost finalizate aici toate lucrarile aparute ca urmare a sesizarilor facute de locatari, inclusiv schimbarea unor geamuri termopan, unde a fost cazul. Atiunea demarata de Primaria Ungheni demonstreaza ca edililor acestui oras nu le indiferent cum arata locul în care traiesc si ca vor sa insufle locuitorilor spiritul gospodaresc înca de la început de an.

„Le multumesc colegilor consilieri pentru sprijinul acordat”

Reporter: Domnule viceprimar, nu este devreme pentru o actiune de curatenie?
Victor Prodan: Nu este devreme. În primul rând trebuie sa precizez ca nu e vorba despre obisnuita curatenie de primavara, care se face mai târziu. Pentru ca vremea s-a încalzit si s-a topit gheata, era necesara o actiune de curatare a rigolelor, a marginilor de drum si a trotuarelor, unde s-a adunat multa mizerie. În cazul în care va mai ninge si se va topi zapada brusc, nu riscam sa dea apa afara.
În concluzie, era nevoie acum de acest demers. Lucru pe care consilierii locali l-au înteles, aprobând alocarea unor fonduri. Le multumesc si pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.
Reporter: Ati avut probleme si la blocul ANL?
Victor Prodan: Au fost sesizari ale unor locatari, asa ca am facut demersuri si am remediat problemele. Au fost si situatii în care am schimbat geamurile termopan. Vreau si în acest caz sa le multumesc atât locatarilor, pentru cooperare, cât si celor de la firma de constructii desemnata sa rezolve problemele, pentru promptitudine. Legat de curatenie, ar mai fi de spus ca dorim sa facem periodic astfel de actiuni, pentru ca oamenii sa se simta bine în orasul în care traiesc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE