„Tigrii” învinsi în ultimul sfert Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

„Tigrii” învinsi în ultimul sfert

p_9_3_06.jpgEchipa de baschet masculin BC Mures Târgu-Mures a piredut meciul sustinut în deplasare cu BC Arges Pitesti, dupa ce a condus în majoritatea timpului. Elevii antrenorului Audrius Prakuraitis au avut avantaj  la finalul primelor trei sferturi, doar în ultimele zece minute pierzând initiative. Finalul a fost unul deosebit de echilibrat, BC Mures având tot timpul sansa de a egala, având numai doua-trei puncte handicap, în schimb cel care a închis tabela a fost Lawrence de la gazde, cu doua aruncari libere marcate, consfiintind victoria gazdelor cu cinci puncte.
În ciuda înfrângerii se poate conchide ca muresenii s-au comportat bine la Pitesti si practic banca de rezerva scurta a stat la originea înfrângerii. Fara sa acuzam arbitrajul de partinire, maniera de a conduce meciul a condus la acumularea a 17 greseli de catre mureseni pâna la sfârsitul sfertului trei, Vajda si Jakab având câte patru greseli, Cooley si Wingate câte trei. În conditiile date, si fara sa dispuna de rezerve de valoare BC Mures nu a mai putut practica apararea agresiva sub panou, cu care a pus la respect jucatorii adversi pâna în acel moment, lucru speculat prompt de gazde, care au trecut în avantaj prin câteva patrunderi.
În plus unul dintre jucatorii de baza, Luke McKenna a suferit o accidentare la genunchi, la prima vedere usoara, sau cel putin asa spera conducatorii echipei, el neputând ajuta coechipierii în momentele cele mai grele, cele din finalul meciului. Investigatiile medicale amanuntite vor determina însa, diagnosticul exact, rezultatul acestora fiind asteptat cu înfrigurare de catre club si suporteri, deoarece în cazul în care dupa dezertarea lui Knitter, echipa ar ramâne si fara McKenna, potentialul echipei a scadea catastrofal.
Mirecuri BC Mures joaca cu Asesoft Ploiesti în cupa, fiind foarte posibil, ca McKenna sa fie menajat, asta în functie si de diagnostic. Este însa limpede ca echipa are mult mai multa nevoie de el în campionat, decât într-un duel în sferturile Cupei României, care pare pierdut chiar înainte de a fi început.

BC Arges Pitesti – BC Mures Târgu-Mures 64-59 (12-14, 10-14, 16-15, 26-16).
BC Arges: Pantelic 17, Lawrence 15, Iheadindu 11, Stefanovic 8, Elliot 8, Dumitru 5, Razic.
BC Mures: Pociukonis 14, Cooley 13, Wingate 12, Vajda 10, McKenna 7, Trif 2, Pora 1, Jakab.
Au arbitrat: Marius Ciulin (Constanta), Gabriel Dima (Bucuresti) si Marius Epure (Râmnicu-Vâlcea).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE