Sarbatoritii zilei Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Sarbatoritii zilei

p_8_3_06.jpgLa multi ani, Cristina, Tunde, Loredana si Attila!
Azi, 26 ianuarie voleibalista Cristina Zanfir de la CSU Targu Mures implineste 29 de ani. Ii dorim toate cele bune, succes in viata si pe teren deopotriva, alaturi de traditionalul La multi ani!
Loredana Muresan, reprezentanta Biroului de Presa de la Institutia Prefectului Mures isi sarbatoreste ziua ei de nastere. Urarile de bine ale colegilor, cunoscutilor si rudelor sunt completate de felicitarea noastra: La multi ani, Loredana!
Un cuplu ce-si serbeaza ziua de nastere in aceste zile, este format din ziaristul Bogozi Attila de la Hirlap si solista Filarmonicii de Stat Targu Mures, Molnar Tunde. “Un cadou util, dupa 25 de ani, este aragazul ce va fi inaugurat azi, inca nu stiu exact ce voi gati, dar in niciun caz nu ceva dulce pentru ca Attila are diabet,” a spus sarbatorita. Florile preferate ale amandurora, trandafirii rosii au ajuns deja in glastra, dar cadoul pentru Attila se mai lasa de asteptat, pentru ca el isi doreste un aparat video. “De doi ani am inceput sa iesim colindam prin lume, am fost de doua ori in Tunisia, odata in Egipt, am tot facut poze cu un aparat destul de performant, dar parca retraiesti altfel daca vezi imaginile filmate,” a fost de parere jurnalistul. Dorindu-le sa gaseasca aparatul video la care viseaza cei doi, le uram ambilor sarbatoriti La multi ani si multa sanatate!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE