Unirea, arhitectura unei idei Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Unirea, arhitectura unei idei

p_11_2_25.jpgÎn a doua zi din ciclul zlielor Colegiului National „Unirea“ a fost pusa în centrul atentiei scoala însasi. Elevii clasei a X-a A, condusi de profesoara Mioara Kozak si-au prezentat liceul prin imagini, cuvinte si interviuri cu profesorii, toate acestea materializându-se într-un ziar. “Am încercat astfel o devenire în imagini si cuvinte a scolii noastre, care pentru multi a devenit un concept“, a explicat profesoara Mioara Kozak. La activitate au participat în jur de o suta de elevi si profesori.
Clasa a X-a A a prezentat pentru început un scurt istoric al acestei institutii de învatamânt, dupa care cei din sala au vizionat parerile profesorilor si elevilor despre « Unirea ». Acest proiect a fost unul adresat afectului. “Au fost implicati toti cei care au un suflet unirist“, a continuat Mioara Kozak.
În cadrul acestei activitati, Atilla Csutak, profesor de educatie artistica a declarat deschisa expozitia de fotografie “Unirea, arhitectura unei idei “, argumentând ca exista multe lucruri frumoase, dar care nu sunt aratate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE