Horoscop, miercuri, 28 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 28 ianuarie 2009

Berbec
Se interpune distanţa între voi, de aceea căutaţi o soluţie de a vă încărca sufletul de fericire prin alte preocupări, care să vă distragă atenţia de la ce vă lipseşte.
Taur
Vă concentraţi foarte serios la activităţile începute la serviciu, pentru că sunteţi în faţa unei confruntări la care trebuie să lăsaţi o impresie ireproşabilă.
Gemeni
Nu vă place colectivul în care lucraţi pentru că vă simţiţi defavorizat. Când nu vă vedeţi capul de treburi, vedeţi cum alţii pierd vremea fără rost.
Rac
Nu vă cere nimic într-atât de grav încât să nu puteţi accepta, ci doar are pretenţia să fie ascultat. Va veni şi momentul în care el va fi cel care va ceda.
Leu
Dacă ar apela la citate din cărţi, dacă ar veni cu dovezi scrise negru pe alb, l-aţi crede, dar aşa nu vă puteţi baza numai pe cuvântul său. Aţi dori să verificaţi informaţiile.
Fecioară
Certurile zilei apar mai ales între fraţi, între copii, între elevii pe care îi aveţi în grijă sau subalternii foarte tineri care nu pot ajunge la un consens.
Balanţă
Aveţi grijă la apele pe care le tulburaţi pentru că sunteţi tentat să criticaţi sau să judecaţi aspru o persoană care nu se simte vinovată de nimic ci lipsita de apărare.
Scorpion
Nu umblaţi azi cu minciuni, nu vă merge întotdeauna cu acelaşi mod de abordare. Uneori, sunteţi nevoit să recunoaşteţi adevărul şi să acceptaţi repercusiunile.
Săgetător
Nimic nu vă satisface mai mult decât atunci când vi se face dreptate! Aţi luptat pentru a arăta adevărul pe faţă, aţi căutat dovezi în favoarea dumneavoastră.
Capricorn
Când iubiţi, începeţi să visaţi frumos şi să vă lăsaţi furat de imaginaţie, inventând poveşti idilice, numai că aţi putea fi atras de iluzii, în loc să vedeţi realitatea.
Vărsător
Sunteţi un exemplu bun de adaptare la nou, spre deosebire de colaboratorii dumneavoastră, care, surprinşi de noutate, încă îşi caută calea.
Peşti
Trebuie să-i convingeţi pe unii colaboratori de oportunitatea începerii unui nou proiect. Dacă îl începeţi acum, până la urmă le veţi arăta, că merită să vă urmeze.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE