Consiliul local Târnaveni, în pericol de dizolvare Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Consiliul local Târnaveni, în pericol de dizolvare

p_11_2_632ca8.jpgPrimarul municipiului Târnaveni, Adrian Alexandru Matei, a anuntat ca va solicita dizolvarea Consiliului Local în cazul în care la urmatoarea sedinta, programata azi, nu va fi adoptat niciun proiect. „Îmi exprim înca o data regretul fata de locuitorii din Târnaveni afectati de blocajul legislativ aparut în cadrul Consiliului Local si sper ca orgoliile si patimile politice sa fie lasate deoparte de catre consilieri, care ar trebui sa lucreze în mod constructiv pentru binele localitatii. Din pacate, daca situatia din prezent se va repeta si la sedinta ordinara de luna aceasta, care ar fi a treia sedinta fara niciun proiect adoptat, atunci voi cere dizolvarea actualului consiliu pentru deblocarea situatiei, urmând sa fie ales un nou Consiliu Local la Târnaveni”, a declarat Adrian Alexandru Matei.
Potrivit acestuia, în luna octombrie 2009 au fost convocate trei sedinte extraordinare în zilele de 1, 14 si 16 dintre care prima nu s-a desfasurat din cauza faptului ca nu a fost întrunit cvorumul necesar, iar în data de 29 octombrie 2009 a fost convocata si o sedinta ordinara care ulterior a fost revocata de catre primar deoarece existau semnale ca se încerca încalcarea unor acte normative din partea unor consilieri. „În luna noiembrie au fost convocate doua sedinte extraordinare în zilele de 12 si 19 care nu s-au desfasurat tot din cauza neîntrunirii cvorumului necesar. sedinta ordinara convocata în data de 26 noiembrie nu a mai avut loc deorece ordinea de zi nu a fost aprobata”, a aratat Adrian Alexandru Matei.
De asemenea, în luna decembrie 2009 s-a desfasurat o singura sedinta extraordinara în data de trei a lunii, iar la sedinta ordinara din data de 31 decembrie din nou ordinea de zi nu a fost aprobata.
„În luna ianuarie a fost convocata o sedinta extraordinara în data de 14 la care nu s-a întrunit cvorumul necesar. Urmatoarea convocare a consilierilor este în data de 18 ianuarie pentru o noua sedinta extraordinara”, a încheiat Adrian Alexandru Matei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE