Comuna Vanatori va avea alimentare cu apa potabila Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Comuna Vanatori va avea alimentare cu apa potabila

p_5_1_1ff02a.jpgPrioritatea numarul unu pentru comuna Vanatori pentru anul 2010  reprezinta finalizarea lucrarilor la alimentarea cu apa a comunei. Despre stagiul lucrarilor, precum si despre sperantele pentru anul in curs, ne-a povestit Ioan Tosa, primarul comunei Vanatori.

Reporter: Cum incepe comuna Vanatori anul 2010?
Ioan Tosa: Incepem anul 2010 optimisti, dar problema o reprezinta bugetul prevazut pentru acest an, care ne da de gandit daca vom face ceva.
Rep.: Ce aveti totusi in plan pentru acest an?
I.T.: Dorim sa definitivam lucrarile la apa potabila din comuna, care in procent de 85% sunt realizate, lucrari pe care nu am reusit in cursul anului trecut sa le finalizam din cauza lipsei bugetului.
Rep.: Care este situatia alimentarii cu gaz din comuna?
I.T.: In cadrul proiectelor noastre avem in vedere si introducerea  gazului in localitatea Soard, unde de 12 ani stau conductele in pamant si speram in acest an sa le putem baga oamenilor de aici gazul, proiect la care lucram in momentul de fata. Proiecte ar fi destule, care cuprind asfaltarea strazilor, dar care sunt, dupa cum am mai spus, conditionate de valoarea bugetului.
Rep.: Problema cea mai mare o reprezinta banii. Cum va veti descurca totusi?
I.T.: Eu sper ca totusi se vor gasi solutii, daca se va si munci in tara asta. Trebuie sa fim constienti ca trebuie sa facem ceva, sa muncim cu adevarat, atunci sanse sunt. Suntem constienti ca bugetul pe anul 2010 nu va fi unul suficient ca sa satisfaca pe oricine, indiferent din ce tabara este, dar speram sa trecem peste toate astea, sa depasim aceasta situatie, sa putem realiza obiectivele propuse pentru comuna si pentru cetatenii ei.
Rep.: Ce asteptari aveti pentru acest an?
I.T.: Nu stiu la nivelul celorlalte comune din judet, dar raportat la nivelul comunei Vanatori, daca ne raportam la anul 2009, inseamna ca stam cam prost, deoarece anul trecut nu am primit banii pentru finalizarea proiectului cu apa, care in mare masura e finalizat. Speram ca lucrarile ramase in proportie de 15% sa le putem finaliza in acest an, sa putem da in folosinta acest proiect.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE