Teren de sport şi reparări de trotuare în Sâncraiu de Mureş Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Teren de sport şi reparări de trotuare în Sâncraiu de Mureş

Comuna Sâncraiu de Mureş a organizat două licitaţii pentru proiecte de interes public. Este vorba despre amenajarea unui teren de sport în satul Nazna şi un proiect de refacere şi reparare a trotuarelor cu pavaj şi borduri prefabricate. Prima licitaţie a fost cea pentru terenul de sport iar valoarea totală a contractului este de 154.698 lei. Câştigătoare a fost firma SC Timovladian SRL, cu sediul în Oradea. Au fost anumite probleme deoarece o altă firmă a depus o contestaţie însă în final firma Timovladian a ieşit câştigătoare. Astfel, terenul de sport a fost doar curaţat şi urmează începerea lucrărilor, probabil în primăvară, deoarece condiţiile meteo din această perioadă nu permit desfăşurarea lucrărilor.
Cea de-a doua lucrare este refacerea trotuarelor din comuna Sîncraiu de Mureş. Numărul de oferte primite a fost de şase iar valoarea totală a contractului este de 506.544 lei. Firma câştigătoare se numeşte SC Globe Trotters SRL iar lucrările se vor desfăşura pe străzile secundare ale comunei. „În legătură cu reparaţiile, noi am făcut licitaţii în fiecare an iar anul trecut s-au reparat 2 km de trotuare. Lucrările se fac de aproximativ patru ani iar acum o să intram pe străzile laterale şi vom înlocui pavelele”, a declarat primarul comunei, Remus Sângeorzan.
Lucrările la terenul de sport ar fi fost terminate dacă nu erau probleme cu acele contestaţii, după cum spune edilul. „Cât despre terenul de sport, noi am făcut contractul anul trecut dar nu am primit nici un ban. Deocamdată am început să curăţăm terenul în zona unde vor fi vestiare. Noi am făcut cerere pentru ca să construim un teren cu gazon artificial şi contractul a fost adjudecat în octombrie. S-au depus nişte contestaţii şi abia acum firma din Oradea a obţinut câştig de cauză. În perioada aceasta nu se pot începe efectiv lucrărilr deoarece trebuie turnate betoane şi temperatura de afară nu permite acest lucru. Dacă nu aveam probleme cu contestaţia probabil că acum era finalizat”, a mai spus primarul comunei Sâncraiu de Mureş.  
Prin urmare, primăria aşteaptă acum venirea primăverii pentru a putea începe lucrările la terenul de sport şi lucrările cu refacerea trotuarelor vor continua.  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE