Ioan Aflat reales la conducerea Baroului Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Ioan Aflat reales la conducerea Baroului Mures

p_9_74.jpgAvocatul Ioan Aflat a fost reales, ieri, în functia de decan al Baroului Mures, în urma unui scrutin organizat în cadrul Adunarii Generale de Alegeri a Baroului Mures. Din cei 309 de avocati ai Baroului Mures au participat 198, din care au votat 195. „Câstigator este Ioan Aflat, cu 157 de voturi, urmat de Emil Cioloboc cu 26 de voturi siTudora Pintea cu doua voturi, 11 voturi fiind nule”, a anuntat Iuliana Dobre, desemnata responsabila cu numerotarea voturilor. „Le multumesc celor care m-au votat pentru încredere si sper ca noul mandat sa fie unul cu rezultate bune”, a declarat Ioan Aflat.
De asemenea, au fost alesi si 11 membrii în consiliul Baroului Mures, dintr-un numar de 16 candidati. Acestia sunt Ioan Aflat, Pavel Axente, Ioan Burghelea, Nicolae Galdea, Ana Ghere, Viorel Gorea, Niculai Lepedeanu, Nicolae Moldovan, Nagy Sandor, Gabriela Papuc si Grigore Borz
Totodata, a avut loc si Adunarea Generala Ordinara a Baroului Mures, în cadrul careia a fost prezentat raportul de buget al Baroului Mures pe anul 2009. Potrivit bilantului, Baroul Mures a realizat anul trecut venituri de 297.465 lei si cheltuieli de 313.000 lei. „Doar pentru chirii am achitat 80.000 de lei anul trecut, ceea ce e enorm. Am trimis solicitari Tribunalului si Curtii de Apel anul trecut cu privire la aceasa problema, deoarece alte Barouri din tara nu achita chirii”, a precizat Ioan Aflat.

”Baroul Mures a organizat anul trecut patru activitati de pregatire profesionala, care cumulate au facut 32 de puncte. Intentionam ca în 2010 sa organizam din nou patru – cinci astfel de activitati de pregatire profesionala si vom face demersuri pentru înfiintarea unui centru de pregatire profesionala la Mures.”
Ioan Aflat, decanul Baroului Mures

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE