Horoscop, miercuri, 3 februarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 3 februarie 2010

Berbec
Dacă vreţi să obţineţi un ajutor sau o recompensă, folosiţi-vă de cunoştinţele, relaţiile şi prieteniile legate. Nu este momentul să fiţi modest. Nu trebuie să călcaţi pe nimeni în picioare. Pur şi simplu să vă promovaţi.
Taur
Evitaţi excesele de orice fel şi încercaţi să vă odihniţi. Azi veţi avea discuţii cu partenerul de viaţă, mai ales în privinţa copiilor. Sunteţi invidiat pentru ce faceţi, dar şi pentru felul dumneavoastră de a fi.
Gemeni
Dacă în ultima vreme v-aţi luptat cu dificultăţi la locul de muncă, vedeţi, în sfârşit, luminiţa de la capătul tunelului. Astăzi vă daţi seama că este neapărat nevoie să vă amelioraţi situaţia bancară urgent.
Rac
Aveţi posibilitatea de a efectua unele operaţii financiare şi de a fructifica relaţiile personale. Vă plasaţi banii într-un mod foarte inspirat. La locul de muncă aveţi o mare capacitate de concentrare, sunteţi perseverent.

Leu
Aveţi parte de un veritabil menage a trois, iar această situaţie nu pare deloc să vă deranjeze. Dimpotrivă, vi se pare destul de incitantă. Din punct de vedere financiar reduceţi cheltuielile şi lucraţi organizat.
Fecioară
Nu ar trebui să vă confruntaţi cu probleme financiare, dacă veţi fi prudent. În dragoste există suişuri şi coborâşuri, cu excepţia cuplurilor deja consolidate. Nu aveţi foarte multă răbdare să vă plătiti datoriile.
Balanţă
Relaţiile cu persoanele la care ţineţi vor fi afectate, căci atmosfera nu este deloc prielnică pentru conversaţii calme. Aveţi grijă de bani şi nu vă aventuraţi în afaceri periculoase. Să vă schimbaţi stilul vestimentar.
Scorpion
În familie trebuie să fiţi autoritar, mai ales cu cei mici. Mai târziu vă vor reproşa că i-aţi lăsat să facă ce-au vrut, în loc să-i ţineţi în frâu. Vă pregătiţi cu răbdare momentul în care veţi păşi pe un alt drum în carieră.
Săgetător
Cineva din familie se află într-o stare mai proastă din punct de vedere moral. Trebuie să-i oferiţi sprijinul şi afecţiunea dumneavoastră, ca să treacă peste acest moment. Aveţi tendinţa de
izolare.
Capricorn
Dacă aveţi de făcut unele demersuri administrative, este cazul să le duceţi la bun sfârşit. La locul de muncă aveţi grijă cum vă purtaţi cu cei din jur, pentru că se poate să stârniţi invidii. Sunteţi încăpăţânat.
Vărsător
Riscaţi să treziţi tensiuni în viaţa conjugală. Sunteţi în dezacord cu partenerul de cuplu în privinţa mai multor lucruri. Este cazul să depuneţi eforturi serioase ca să priviţi lucrurile obiectiv. Să fiţi autoritar.
Peşti
Tindeţi să acordaţi prioritate vieţii dumneavoastră private. Vă dedicaţi în special persoanelor pe care le iubiţi. Faceţi tot posibilul pentru a avea în familie un climat tandru şi călduros. Moralul vă este scăzut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE