Ideal Standard intra pe piata echipamentelor sanitare din Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Ideal Standard intra pe piata echipamentelor sanitare din Mures

p_4_1_e4589c.jpgSenso Ambiente, companie specializata în importul si distributia de echipamente sanitare, cu peste sase ani de experienta în domeniu, devine importator direct al produselor companiei Ideal Standard pe piata din România, urmând sa aduca si în Târgu-Mures patru marci ale acesteia: Ideal Standard, Vidima, Dolomite si Jado. „Punând la dispozitia clientilor o gama de peste 20.000 de produse, compania Senso Ambiente intentioneaza sa introduca aceste noi marci în toate orasele mari, resedinte de judet si nu numai, numarând un total 85 de orase cu peste 50.000 de locuitori, dintre care 82 sunt municipii”, a declarat Virgil Lixandru, director de marketing si vânzari în cadrul Senso Ambiente.

„Era digitala” si în baile muresenilor
Inovatoare în ceea ce priveste folosirea unor designeri si arhitecti faimosi în industria echipamentelor sanitare, posesoare a unor brevete de inventii, recompensata cu premii internationale pentru protectia mediului, reducerea poluarii, dar si pentru siguranta copiilor si a persoanelor cu vârsta înaintata, compania Ideal Standard vrea sa aduca „era digitala” în baie creând un spatiu de placere si relaxare. „Am gasit în Senso Ambiente un partener de încredere si pe termen lung. Am ales sa intram în aceasta colaborare pentru ca suntem convinsi ca noii nostri parteneri vor avea o contributie importanta în privinta vânzarilor Ideal Standard în România. Cum spuneau si colegii mei de la Senso Ambiente, pe termen lung vrem sa vedem produsele noastre în cât mai multe case, hoteluri, cladiri de birouri, complexe rezidentiale din toate orasele importante ale tarii”, a declarat Dan Marinescu, country manager Ideal Standard.

Premiu pentru protectia mediului
Ideal Standard este primul producator din lume premiat pentru protectia mediului, compania dezvoltând o tehnologie revolutionara, „Click”, care reduce consumul de apa si de energie cu pâna la 50%. De asemenea, compania colaboreaza cu designeri si arhitecti faimosi precum Marc Sadler, care a creat pentru Ideal Standard un material inovativ unic care mentine temperatura apei pentru un timp de doua ori mai îndelungat decât în cazul unei cazi normale, reducând consumul de apa si energie. „Începând cu semnarea contractului de parteneriat în ianuarie 2010, Senso Ambiente va aduce în România marcile „Ideal Standard”, „Vidima”, „Dolomite” si „Jado”, a adaugat Virgil Lixandru.
Noua gama importata de Senso Ambiente se adreseaza atât profesionistilor domeniului, arhitecti, designeri, constructori, specialisti în instalatii, cât si consumatorilor, datorita preocuparilor companiei Ideal Standard pentru aducerea tehnologiei digitale în bai, reducerea consumului de apa si energie, siguranta copiilor si a persoanelor cu vârsta înaintata. „Cea mai importanta calitate a acestei noi marci”, dupa cum precizeaza reprezentantul Senso Ambiente, este faptul ca „design-ul merge dincolo de imaginatie si exprima emotii”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE