Nu s-a născut criza care să-l oprească pe Doru Borşan! Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Nu s-a născut criza care să-l oprească pe Doru Borşan!

burta_036250.jpg
Parcă şi ceaţa s-a mai rispit în cinstea celor care în acest weekend îşi serbează un eveniment important din viaţa lor. Spun în acest weekend, pentru că e vorba de ediţia de sfârşit de săptămână a cotidianului Zi de zi în care le urăm “La mulţi ani şi toate cele bune” născuţilor într-o zi de 14-16 ianuarie.
Omul de afaceri şi consilier judeţean Doru Borşan, născut în 14 ianuarie 1969, ne-a mulţumit pentru urarea făcută şi a recunoscut că nu s-a născut criza care să-l oprească de la sărbătorirea zilei sale de naştere. “E o tradiţie, de ziua mea dau o masă, sărbătoresc între prieteni, la Jo, iar cadoul cel mai de preţ pentru mine e prezenţa lor. Nu trece un an fără aniversare, că nu s-a născut criza care să se interpună evenimentelor plăcute din viaţa mea!”, a spus sărbătoritul întrebat fiind dacă nu-l deranjează criza. Îi transmitem şi pe această cale aniversare plăcută!
Următorul felicitat ar fi fost deputatul de Mureş, din partea PSD, cantautorul Victor Socaciu, dar “Abonatul Vodafone nu răspunde!”, astfel că îi transmitem numai bine şi la mulţi ani la împlinirea celor 58 de ani de viaţă. Fostei noastre colege, Diana Deac deasemena îi dorim multă sănătate, fericire şi La mulţi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE