Activitatea CJAS Mureş, reluată în condiţii normale Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Activitatea CJAS Mureş, reluată în condiţii normale

5-2_14.jpg
Activitatea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureş s-a reluat în condiţii normale la începutul acestei săptămâni, după ce sistemul în care opera instituţia a fost blocat câteva zile. Reprezentanţii CJAS Mureş asigură mureşenii că aceste probleme au dispărut, activitate nemaifiind perturbată, sistemul operând chiar mai bine decât înainte. „Săptămâna trecută am fost anunţaţi de Casa Naţională că se face o reglare şi o optimizare a sistemului. Nu a fost un blocaj, a fost o problemă tehnică a platformei Oracle care susţine sistemul acesta. Sâmbătă am fost chemaţi toţi la lucru şi am testat sistemul la maxim ca să începem lucrul. Din declaraţia preşedintelui CNAS şi al directorului de la Oracle asemenea defecţiuni nu vor mai fi. Sistemul funcţionează chiar mai bine decât înainte”, a declarat Manuel Butiulcă, purtător de cuvânt al CJAS Mureş.
Acesta susţine că la CJAS Mureş nu s-au format cozi la fel ca în alte locuri din ţară, având în vedere că oamenii ştiau deja de probemele de la instituţie. „Ce au fost urgenţe le-am rezolvat nu din sistem ci de pe calculator pe baza documentelor pe care le depuneau asiguraţii şi pentru ce nu a fost urgenţă au fost rechemaţi.
Oamenii ştiau deja de probleme şi nu au prea venit la CJAS ca să fie efectiv respinşi. De luni a început activitatea, totul se desfăşoară normal, iar pierderi nu am avut pentru că nu erau termene scadente de plată pentru contribuţie. Acestea se puteau plăti şi prin ordine de plată. Acum sunt cozi mai mari în zilele acestea, dar acest lucru este în general un efect al lunii ianuarie, când unii plătesc pe întreg anul”, a continuat Butiulcă.
Săptămâna trecută casieria CJAS Mureş a fost închisă trei zile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE