Euforia unei victorii europene acasă Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Euforia unei victorii europene acasă

p6_caaaaaaaaaaaaaaaaaap.jpgBC Mureş a învins miercuri seara echipa macedoneană Feni Industries Kavadarci, lidera grupei în Liga Balcanică, cu scorul de 85 la 70 şi păstrează şanse de calificare. Mâine, BC Mureş joacă acasă cu Poli Iaşi, de la ora 18, săptămâna viitoare pe 2 şi 3 februarie e duelul cu SCMU Craiova din sferturile Cupei, iar pe 8 şi 10 februarie calificarea europeană se joacă în Bulgaria.

BC Mureş va juca acasă ambele meciuri din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României împotriva SCMU Craiova. La solicitarea clubului craiovean, BC Mureş a fost de acord să joace ambele meciuri acasă, primul joc miercuri, 2 februarie, al doilea joi, 3 februarie. Jocurile se vor disputa în devans cu o săptămână faţă de restul partidelor tur din sferturile cupei, deoarece BC Mureş are apoi programate două partide, în 8 şi 10 februarie, în Bulgaria, cu Rilski Sportist Samokov, respectiv Balkan Botevgrad. Acestea din urmă sunt decisive pentru calificarea din grupele Ligii Balcanice. Şanse de calificare există după ce BC Mureş a reuşit să învingă, miercuri seara, lidera grupei – Feni Industries Kavadarci, cu scorul de 85 la 70. ”Mă aşteptam la această victorie, nu era o echipă aşa puternică, în Macedonia antrenorul a mizat pe toată lumea, eu eram accidentat, am pierdut, însă i-am dominat tot meciul şi doar la final ne-am pierdut. Noi ne-am pregătit jocul de echipă pentru următorul meci din campionat, am pregătit bine acest meci, am muncit din greu, dar ştiam că suntem o echipă mai bună şi că puteam să-i batem aici”, a declarat la final jucătorul mureşean Aleksandar Mladenovic. “A fost o victorie foarte importantă pentru moralul echipei, un pas important spre calificarea în Liga Balcanică, obiectivele noastre principale rămân campionatul şi cupa. Jucăm acasă cu Craiova, eu cred că vom putea face un pas important să ne calificăm în final four”, a declarat şi preşedintele Szalkay Joszef. “Am încercat să-mi ajut echipa pe cât de mult posibil. În primele meciuri a trebuit să mă adaptez şi nu am putut face tot ce ştiu în mod normal. Acum simt că m-am integrat, mi-a luat ceva mai mult timp, pentru că totul era nou: stil de atac, colegi, antrenor aşa că era diferit ca la Timişoara, dar acum simt că am locul meu aici. Mi-a plăcut publicul, întotdeauna îi iubesc pe fani, creează acea nebunie în tribune, sunt suporteri care ne susţin intens, fac jocul mai energizant şi asta e bine”, a spus la final şi noua achiziţie Nicholas Covrington.

Text: I.O.
Foto: Bristena

CASETA
Deri Csaba, încrezător
“Această echipă e cea mai bună din grupă, dar am jucat un meci greu, ne-am implicat foarte mult fizic, trebuie să fii foarte conectat când joci cu ei. Când am fost acolo, am obosit în ultimul sfert. Sper că este o victorie mare pentru noi, în prima parte a lunii ianuarie ne-am pregătit foarte mult fizic, avem doi jucători noi, Covrington şi Căpuşan, trebuie să se integreze, ia ceva timp acest proces, însă ne-am pregătit bine şi suntem gata pentru următoarele meciuri. Trebuie să continuăm şirul victoriilor. Sunt foarte mulţumit în principiu, avem destulă putere să fim în top 4, atât în cupă cât şi în campionat. Încercăm să mergem mai departe şi în Liga Balcanică”, a declarat antrenorul mureşenilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE