Karaoke cu Smiley în Jazz Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Karaoke cu Smiley în Jazz

1-burta_20.jpg
O sută de mureşence au şansa de a deveni vedete dacă-l vor impresiona pe Smiley miercuri, 2 februarie, în Club Jazz din Târgu-Mureş. Fetele se pot înscrie pe Facebook pentru un minut de karaoke şi feedback din partea lui Smiley. Evenimentul începe la ora 19.00 şi este organizat de Avon.
Smiley şi Avon Voices le invită pe mureşencele talentate să cânte karaoke chiar în oraşul lor, în cadrul unui eveniment organizate pentru toate femeile care doresc să-şi facă vocea auzită şi să urce pe scenă. În plus, fetele îl vor putea asculta pe artist în direct şi vor primi autografe.

Înscrieri pe net
Accesul la eveniment este gratuit şi va fi permis doar celor care se înscriu completând formularul dedicat, pe care îl găsesc pe Facebook. Primele o sută de persoane înscrise vor avea dreptul de a cânta una din piesele de karaoke disponibile, timp de un minut, şi de a fi evaluate de către Smiley. Acestea vor fi confirmate prin SMS în ziua evenimentului. După Târgu-Mureş, turneul continuă în Botoşani, Craiova, Galaţi, Bucureşti, precedentele selecţii s-au desfăşurat la Oradea, Timişoara, Târgovişte. Fetele care arată că au talent suficient pot să participe mai departe la competiţia Avon Voices, un concurs global de descoperire a talentelor vocale feminine şi un concurs de compoziţie muzicală adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Puteţi participa împărtăşindu-vă vocea pe www.avonvoices.com, votând persoanele care vă impresionează sau compunând o melodie originală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE