Patru minori din Mureş dispăruţi fără urmă Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Patru minori din Mureş dispăruţi fără urmă

13-2_17.jpg
Anual, câteva mii de copii dispar de acasă în România. În general, dacă aceştia nu sunt găsiţi într-un interval destul de scurt de timp există puţine şanse să li se mai dea de urmă. 3.259 de copii au dispărut de acasă în perioada 15 aprilie 2009 – 21 aprilie 2010. În aproximativ 90% dintre cazuri, copiii au plecat în mod voluntar de acasă. Principalele cauze ale gesturilor copiilor sunt teama de reacţia părinţilor faţă de situaţia şcolară sau faţă de o greşeală comisă de copil, intenţia de a câştiga bani, din cauza situaţiei materiale precare din familie, conflictele din familie, influenţa anturajului sau lăsarea copiilor în grija rudelor, în urma plecării părinţilor la muncă în străinătate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureş, Livia Popa, în acest moment există în judeţul Mureş patru cazuri de copii dispăruţi rămase nesoluţionate. Vă prezentăm pozele lor, precum şi datele lor de identificare. În cazul în care aveţi orice fel de informaţii despre aceşti copii vă rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate secţii de poliţie.

Puczi-Cozak Mădălina
La data de 15.04.2004 minora Puczi-Cozak Mădălina de patru ani, a dispărut din municipiul Târgu-Mureş, în timp ce se juca pe malul fostei albii a râului Mureş în apropierea cartierului Rovinari, împreună cu o altă fetiţă de 12 ani cu handicap psihic. Probabil minora a căzut în apă, întrucât până în prezent nu a fost găsită. Semnalmente: înălţime 1,0 m; greutate 15 kg; păr şaten închis lung, prins în coadă; faţa rotundă; ochi căprui; ten măsliniu. Îmbrăcăminte: pulover din P.N.A cu nasturi, de culoare gri cu galben, pantaloni de fâş de culoare mov, ciorapi albaştri cu dungi roşii şi pantofi (tenişi) de culoare albă.

Miklos Janko
La data de 02.08.1998, minorul Miklos Janko în vârstă de 3 ani şi 9 luni din comuna Crăciuneşti, jud. Mureş, se afla cu familia sa în vizită la bunici în loc. Miercurea Nirajului, sat Sântandrei, jud. Mureş, şi a dispărut din apropierea domiciliului bunicilor, în timp ce se juca cu ceilalţi fraţi şi alţi copii din vecinătate, fără ca cineva să-l fi văzut. Semnalmente: înălţime 0,85m; greutate 18 kg; păr şaten tuns scurt; faţa rotundă; ochi căprui; ten măsliniu; început de cataractă la ambii ochi. Îmbrăcăminte: tricou de culoare roz şi chiloţi de culoare maron.

Mihaly Maria
În cursul lunii septembrie 1996 minora Mihaly Maria în vârstă de 13 ani din com. Glodeni, jud. Mureş a plecat din comuna Sântana de Mureş spre Tg.Mureş, unde obişnuia să cerşească şi nu s-a mai întors la domiciliu. Minora a fost plecată de mai multe ori de la domiciliu fiind găsită în Bucureşti. Semnalmente: 1,50 m înălţime, tenul creol, părul negru lung pe spate, faţa ovală, ochi negri, constituţie astenică. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte la data dispariţiei.

Szabo Ştefan
La data de 26.12.2010 numitul Szabo Ştefan în vârstă de 16 ani a plecat de la domiciliul său din oraşul Ungheni, şi nu s-a mai întors până în prezent, existând date că acesta s-ar angaja ca îngrijitor de animale la stâni sau ferme zootehnice. Semnalmente: înălţime 1,70m, greutate 55 – 60 kg, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, ten deschis, constituţie astenică. Îmbrăcăminte: trening (bluză şi pantalon) de culoare albastră, pe cap purta o şapcă din material textil de culoare neagră, iar în picioare adidaşi de culoare albă. Cunoaşte doar limba română, vorbeşte greoi. Minorul a mai lucrat ca zilier pe raza mai multor localităţi, tot la îngrijirea animalelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE