Karaoke şi premii cu Smiley Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Karaoke şi premii cu Smiley

6_46.jpg
Zeci de fete şi câţiva băieţi au avut curaj să cânte alături de Smiley miercuri seara în clubul Jazz and Blues. În ritm de zâmbete şi aplauze publicul l-a făcut pe Smiley să fie darnic cu complimente şi glume, iar artistul a demonstrat că nu degeaba a luat premiul pentru Best Live la ultima ediţie a premiilor muzicale MTv România. Avon a împărţit 125 de premii, compania de distribuţie cosmetice fiind organizatorul turneului “Avon caută talente”.

100.000 de prieteni pe Facebook pentru Smiley
Celine Dion, Akcent, 3 SE în formulă feminină, Hi-Q, Direcţia 5, Holograf, etc. au cântat prin vocile unor tineri entuziaşti, iar dansurile au completat petrecerea. “În general au venit oameni care să se distreze, nu neapărat să demonstreze calităţi vocale, nu era scopul acesta. Cel mai important e că au venit, au cântat, au danst, au venit cu prieteni, cu familia, asta e important, că ne-am simţit cu toţii bine”, ne-a declarat Smiley la final. Bucuros că piesa “Love is for free “este cea mai difuzată piesă din România, atât pe radio cât şi pe TV, Smiley a celebrat într-un mod inedit şi că a ajuns la 100.000 de prieteni în reţeaua de socializare Facebook. Special pentru acest moment, el a postat pe profilul său o piesă făcută relativ spontan – “Piesa care nu se aude la radio”, şi bineînţeles că şi aceasta a avut un succes imediat pe Internet. Mai mult, deja piesa a fost difuzată atât în reţeaua Kiss cât şi la radio Zu. “Piesa a fost menită special pentru Facebook. O să lansez o altă piesă de pe albumul “Plec pe Marte”, care se numeşte “Dream girl” şi o să urmeze şi un videoclip la ea”, ne-a răspuns Smiley la întrebarea despre ce pregăteşte pentru 2011. “Abia aştept să ne reîntâlnim la un concert”, le-a transmis el fanilor mureşeni. “A fost exact cum ne-am aşteptat, a fost foartă multă lume care s-a implicat, îmi doresc ca toată lumea să ştie că evenimentul a fost organizat de Avon care aniversează 125 de ani”, ne-a declarat Maria Căbuţ, director de vânzări.

După Târgu-Mureş, turneul continuă în Botoşani, Craiova, Galaţi, Bucureşti. Cei care cred că au talent pot să participe şi la competiţia Avon Voices, un concurs global de descoperire a talentelor vocale feminine şi un concurs de compoziţie muzicală adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Puteţi participa împărtăşindu-vă vocea pe www.avonvoices.com, votând persoanele care vă impresionează sau compunând o melodie originală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE