Organigramă completă de procurori la DIICOT Mureş Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 479 Vizualizări

Organigramă completă de procurori la DIICOT Mureş

3-3_22.jpg
Un număr de 50 de procurori vor fi angajaţi în structura naţională a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), conform unei hotărâri publicată în data 19 ianuarie în Monitorul Oficial al României. Dintre acestea, 20 vor fi ocupate în zilele următoare, iar restul de 30 după data de 1 august 2011. „Numărul de posturi de procurori, prevăzut la art. 23 alin (1) din Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, cu modificările şi completările ulterioare, se suplimentează cu 50 de posturi”, se arată în document.
Prim procurorul Alin Lazăr, şeful DIICOT Mureş, a apreciat anunţul din Monitorul Oficial ca fiind unul pozitiv, explicând că deocamdată nu s-a decis modul de distribuire a posturilor la serviciile teritoriale din ţară. „Cele 50 de posturi de procuror urmează să fie repartizate la serviciile din ţară. Probabil vor avea prioritatea serviciile care acoperă mai multe judeţe şi unde sunt multe recursuri repartizate în funcţie de numărul de cazuri, aşa cum e serviciul din Cluj. Probabil se doreşte rezolvarea problemei procurorului judiciar”, a declarat Alin Lazăr.
Potrivit acestuia, la nivelul DIICOT Mureş nu există probleme de efectiv, organigrama de procurori fiind completă. „Schema noastră din Mureş este completă. Din câte cunosc, la această suplimentare de posturi la nivel naţional una din condiţii este vechimea de minim şase ani”, a adăugat Alin Lazăr.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE