Alegeri la Apold, în 13 martie Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 53 Vizualizări

Alegeri la Apold, în 13 martie

1-burta_23.jpg
Alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al comunei Apold vor avea loc loc duminică, 13 martie, a anunţat, ieri, Marius Paşcan, prefectul judeţului Mureş. „Până la 12 februarie 2011, prefectul judeţului Mureş împreună cu preşedintele Tribunalului Mureş, cu participarea reprezentanţilor partidelor politice vor întocmi listele cu magistraţi şi alţi jurişti care participă la tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedintelui biroului electoral de circumscripţie şi a locţiitorului acestuia. Primarul comunei Apold are de asemenea obligaţia ca până la 13 februarie 2011 să delimiteze şi să numeroteze secţiile de votare. Acesta este şi termenul până la care Preşedintele Tribunalului va desemna prin tragere la sorţi preşedintele biroului electoral de circumscripţie şi locţiitorul acestuia”, a declarat Marius Paşcan.
Potrivit acestuia, candidaţii la funcţia de primar al comunei Apold au termen până la 21 februarie 2011 să-şi depună candidaturile, urmând ca la 26 februarie 2011 să înceapă campania electorală, care se va încheia sâmbătă, 12 martie 2011, la ora 7.00. „Conform calendarului de desfăşurare a alegerilor, cel târziu până la data de 8 martie 2011 se vor tipări buletinele de vot. Secţiile de votare se vor deschide duminică, 13 martie 2011, ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00. În termen de 24 de ore de la primirea tuturor proceselor verbale de la birourile electorale ale secţiilor de votare, biroul electoral de circumscripţie va totaliza voturile şi va atribui mandatele”, a afirmat Marius Paşcan.
Dacă este cazul organizării turului al doilea de scrutin pentru alegerea primarului, acesta va avea loc peste o săptămână, la data de 20 martie 2011.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE