Ionela Ciotlăuş: “Actuala Putere trebuie să plece!” Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Ionela Ciotlăuş: “Actuala Putere trebuie să plece!”

5_30.jpg
Adunarea Generală a PNL Târgu-Mureş se va întruni azi, de la ora 17.00, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic “Mureşul” pentru a desemna noua conducere a organizaţiei municipale. Singurul candidat înscris în competiţie este consilierul judeţean Ionela Ciotlăuş, care a mărturisit în interviul următor că îşi doreşte ca PNL să devină cea mai puternică formaţiune politică de la nivelul municipiului Târgu-Mureş.

Reporter: Care au fost motivele pentru care aţi decis să candidaţi pentru funcţia de preşedinte al PNL Târgu-Mureş?
Ionela Ciotlăuş: În primul rând pentru a-mi continua proiectul politic pe care l-am început în urmă cu un an şi jumătate, apoi pentru că îmi dau seama de importanţa pe care o are momentul în care ne aflăm ca societate, ca ţară, ca târgumureşeni. Este momentul să ne implicăm pentru că actuala putere politică din Romania în „criza portocalie„ trebuie să plece! Este momentul să ne asumăm actele şi faptele politice implicându-ne pentru a face o altfel de politică decât cea cu care societatea s-a resemnat.

Rep.: Care este strategia dumneavoastră pe termen mediu şi lung în ceea ce priveşte organizaţia PNL Târgu-Mureş?
I.C.: Întărirea organizaţiei, proces început cu un an în urmă şi care încă nu s-a finalizat. Voi prezenta proiectul de candidatură în cadrul Adunării Generale şi obiectivele pentru care-mi voi asuma responsabilitatea astfel încât organizaţia PNL Târgu-Mureş să devină cea mai importantă forţă pe scena politică târgumureşeană.

Rep.: Sunteţi unicul candidat la funcţia de preşedinte al PNL Târgu-Mureş.
I.C.: Da, sunt unicul candidat. Aş fi fost onorată să am un contracandidat. Orice om politic matur îşi doreşte să câştige alegerile interne în cadrul unei competiţii, este mai competitiv, mai sănătos, mai corect. Dar nu e vina mea că nu am unul sau mai mulţi contracandidaţi .

Rep.: De ce credeţi că nu aveţi nici un contracandidat?
I.C.: Nu ştiu, întrebaţi-i pe cei care credeţi că ar fi putut să se implice într-o asemenea competiţie electorală .

Rep.: Vă tentează o candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş?
I.C.: Nu e vorba de tentaţii aici, ci de analize politice, de decizii în cadrul USL, de cel mai bun candidat pentru una dintre cele mai importante funcţii din administraţia locală. E prematur să mă pronunţ acum.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE