Ionela Ciotlăuş, preşedinte statutar al PNL Târgu-Mureş Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Ionela Ciotlăuş, preşedinte statutar al PNL Târgu-Mureş

13_30.jpg
Peste 200 de membri şi simpatizanţi ai PNL Târgu-Mureş au participat vineri la Adunarea Generală a organizaţiei municipale în cadrul căreia Ionela Ciotlăuş a fost desemnată preşedinte al formaţiunii, fără a avea vreun contracandidat.
Ocupând funcţia de preşedinte interimar, Citolăuş a prezentat colegilor şi invitaţilor raportul de activitate din perioda cuprinsă între luna iulie a anului 2009 şi februarie a anului 2010. „La data de 31 iulie 2009 am reuşit să-l propunem spre validare pe domnul Sebastian Pui, după o perioadă de şapte luni în care nu am fost reprezentaţi în Consiliul Local. Din păcate, datorită modului în care Consiliul Local al municipiului, controlat de PD-L, a înţeles să nu respecte prevederile legii privind statutul aleşilor locali, nu am reuşti să promovăm proiectul de numire a domnului Ceontea Călin în funcţia de consilier local al oraşului nostru, deşi, o repet, această poziţie este, legal, a PNL”, a spus Citolăuş, făcând referire la principala problemă pe care a trebuit să o soluţioneze din funcţia de preşedinte interimar.
Ciotlăuş doreşte să continue sporirea numărului de simpatizanţi ai partidului precum şi continuarea politicii de mobilizare a electoratului. „La alegerile prezidenţiale din toamna anului 2009, în cadrul Conferinţei de Cartiere am venit în faţa membrilor de partid cu un concept nou şi modern de campanie, concept structurat pe un alt tip de mobilizare a electoratului nostru la vot. Am reuşit să creştem randamentul cu ajutorul reţelei pe care am început să o reconstruim sistematic. Am reuşti cel mai bun scor pe care PNL, sau un candidat PNL, l-a obţinut vreodată la Târgu-Mureş. Rezultatul trebuie citit ca un punct de plecare, ca un nou început, pe care avem datoria să-l continuăm împreună”, a mai spus Ciotlăuş.
La Adunarea Generală au fost invitaţi să participe şi să transmită mesajul lor şi liderii formaţiunilor politice aliate cu liberalii.

Colaborare bună cu PNŢCD
„Vă mărturisesc că în ceea ce ne priveşte, relaţiile noastre au mers întodeauna pe un făgaş pozitiv. Pe un făgaş de colaborare. Dacă privim puţin în urmă trebuie să recunoaştem că participarea împreună cu liberalii la guvernarea României poate a fost una dintre cele mai fructuoase perioade. În urmă cu doi ani de zile am încheiat un acord cu PNL şi am format un pol de centru-dreapta şi am încercat astfel să luptăm împreună. Desigur, la nivel naţional treburile nu au mers întodeauna aşa cum am dorit noi, dar trebuie să recunoaştem că în Târgu-Mureş această apropiere a fost şi a rămas foarte bună.”
Dimitrie Poptămaş, preşedinte PNŢCD Mureş

ACD, calea certă pentru România
„M-am bucurat foarte tare când la nivel naţional s-a hotărât semnarea Protocolului Alianţei de Centru Dreapta pentru că a fost o alegere pe sufletul meu şi care m-a readus între oameni cu care am colaborat foarte bine. Am convingerea că este calea justă pentru a îndepărta răul şi pe cei care reprezintă răul în România de astăzi. Am convingerea că dincolo de a fi calea justă este calea certă pentru România. Ştiu că în rândul colegilor liberali au fost voci care nu au fost neapărat de acord cu acest protocol. Este foarte bine că există voci care se exprimă liber pentru că este o dovadă de democraţie.”
Dinu Socotar, prim-vicepreşedinte PC Mureş

Echipă cu idealuri comune
„Prezenţa mea astăzi nu este doar pentru a saluta această Alianţă care de curând s-a semnat, ci este datorată şi faptului că îmi face o deosebită plăcere să mă aflu printre oameni hotărâţi, oameni curaţi, oameni demni, care doresc să lucreze şi doresc să schimbe astăzi ceva. Mă bucur că suntem coechipieri. Facem parte dintr-o echipă care cred eu că are idealuri comune. Dorim să schimbăm ceva în mai bine şi nu doar pentru noi ci şi pentru concetăţenii noştrii. Cred că acest lucru este cel mai important şi va trebui să-l conştientizăm şi să lucrăm împreună pentru a-l realiza.”
Dragoş Popa, preşedinte interimar PSD Târgu-Mureş

Rezultate deosebite pentru PNL Târgu-Mureş
„Astăzi vom alege un nou preşedinte, aş putea spune acelaşi preşedinte pe care l-am avut până acum, dar în condiţii de definitivat şi acest lucru este deosebit de important pentru că în viaţa partidului nostru, în viaţa noastră economică şi socială şi politică trebuie să fie oarecum o siguranţă, trebuie să fie stabilitate astfel încât să putem duce România mai departe. O felicit pe Ionela pentru că candidează pentru acestă funcţie, pentru că a avut un curaj deosebit şi aş vrea să-i mulţumesc pentru activitatea de până acum fiindcă, într-adevăr, organizaţia Târgu-Mureş a avut rezultate deosebite.”
Felicia Pop, preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale Mureş

Ionela Ciotlăuş, un om perseverent şi corect
„Bucuria mea este mare fiindcă după ani de zile de când un interimat al acestei organizaţii a tot revenit în prim planul organizaţiei Târgu-Mureş, în sfârşit am ajuns la această concluzie că trebuie, totuşi, un om care să reprezinte această organizaţie. Bucuria mea este şi mai mare pentru că pe doamna Ciotlăuş o cunosc foarte bine. Un om perseverent, serios şi corect. Aceste trei elemente trebuie să ne determine pe noi cei din jurul ei să o sprijinim pentru că în orice împrejurare dânsa va reprezenta aceste trei elemente esenţiale în viaţa şi activitatea dumneaei.”
Călin Ciontea, preşedinte organizaţia de pensionari PNL Mureş

Speranţe pentru o echipă puternică
„Mi-am adus aminte de perioada aşa zis romantică a PNL Mureş când obţineam la Consiliul Local 0,93%. Este o realitate, sunt lucruri pe care le-am trăit şi sunt lucruri de care sunt mândru astăzi. Vreau să îi asigur pe vechii camarazi din PNL că cel puţin în faţa mea vo avea un cuvânt greu de spus şi va conta întodeauna ceea ce vor spune ei alături de ceea ce vor spune „lupii tineri” din PNL care îmi doresc să fie cât mai puternici, care îmi doresc să fie cum a fost generaţia noastră. Cred că suntem pe cale să realizăm în acest an o echipă puternică, o echipă care înceapă să-şi impună punctul de vedere şi la organizaţia de tineret.”
Ciprian Dobre, preşedinte PNL Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE