Vedetele  au petrecut pe cinste la Revelionul J’ai Bistrot Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Vedetele au petrecut pe cinste la Revelionul J’ai Bistrot

Clark_Kent__un_Superman_in_civil_alaturi_de_colindatorul_nr_1_al_neamului_romanesc__Stefan_Hrusca.jpg,Freddie_Mercury__dezlantuit_la_cumpana_dintre_ani.jpg,Stefan_Banica_Jr._si_Oana_Sarbu__in_amintirea_anilor_de_liceu.jpgCumpăna dintre ani a fost trecută în stil Hollywood-ian la J’ai Bistrot care a bifat un Revelion de toată cinstea. După ce în vară , Corina, Alina şi Mişu, deschideau grădina din spatele Petromului din 7 noiembrie, cu seri minunate de vară, apoi în octombrie, bucuria clipelor faine s-a mutat în casă nouă, a venit şi momentul mult aşteptat al finalului de an. Intitulat sugestiv “Zmeurica de Aur – 2011” , Revelionul  de la J’ai Bistrot şi-a primit cum se cuvine invitaţii, clienţi fideli ai locului, începând cu orele serii, invitaţii au fost întâmpinaţi de gazde pe covorul roşu de la intrare, demn de marile evenimente mondene. Şi vedetele nu au întârziat să apară, respectând regula Revelionului, costumaţi în vedete mai mult sau mai puţin agreate de protagonişti, asta fiind şi regula de bază, te echipezi într-o persoană pe care nu o ai la suflet şi o reprezinţi la cumpăna dintre ani. . Şi aşa au început să-şi facă simţită prezenţa pe covorul roşu Ştefan Hruşcă, Clark Kent, alias Superman , Amy Winehouse, Ştefan Bănică Jr, alături de colega din Licenii, Oana Sârbu, Dana pentru cei care au văzut filmul. Au mai completat distacţia de la J ai Bistrot Freddie Mercury, Fuego, Oana Zăvoranu, Cătălin Botezatu, capitanul Jack Sparrow din Piraţii din Caraibe, Bono de la U2, Pink, şi mulţi alţii care au trecut cu brio în noul an, ajutoare de nădejde fiindu-le  distracţia şi buna dispoziţie.
După paharul de şampanie de la miezul nopţii, distracţia a continuat, Bănică Jr. a depănat cu Dana amintiri din anii de liceu, Hruşcă cu chitara a încântat atmosfera, mai mult la imagine după un tur de forţă cu veşnicele lui colinde prin ţară, Oana Zăvoranu s-a distrat fără gândul la Pepe, Clark Kent s-a contrat pe tema gusturilor modei cu Cătălin Botezatu,  Freddie Mercury a urcat pe bar şi  a tras un “We will  rock you”, mai ceva ca pe Wembley, iar capitanul Jack Sparrow a continuat să exploreze noi aventuri , paşnice der această dată.
Barul deschis pentru toate vedetele, bufetul suedez plin de bunătăţi, cum îi şade bine oricărui eveniment monden de toată cinstea au completat noaptea trecerii de la 2011 la 2012 la J’ai Bistrot, loc devenit timp de o noapte platoul de filmare a distracţiei şi bunei dispoziţii. La Mulţi Ani tuturor vedetelor prezente şi success la noi porţii de distracţii în noul an la J’ai Bistrot.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE