Se depun dosarele de contractarea serviciilor medicale Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Se depun dosarele de contractarea serviciilor medicale

3-3_91.jpgPână la data de 13 ianuarie furnizorii de servicii medicale şi farmaceutice din judeţul Mureş îşi pot depune dosarul de contractare pentru anul 2012.
Casa Judeţeaană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureş a prelungit contractele încheiate cu furnizorii medicali. Zilele trecute s-a finalizat semnarea actelor adiţionale pentru prelungirea contractelor, care vor fi valabile până la sfârşitul lunii ianuarie 2012. “Deja s-au semnat actele adiţionale. Urmează perioada de contractare pentru 2012 şi cu 1 februarie se vor semna noile acte, dacă nu vor apărea probleme”, a declarat Manuel Butiulcă, purtătorul de cuvânt al CJAS Mureş.
Noile norme metodologice ale Contractului Cadru 2012 publicate în luna decembrie 2011 a stârnit nemulţumiri din partea medicilor de familie privind limitarea numărului de pacienţi pentru consultaţii şi eliberarea reţetelor şi a biletelor de trimitere. “Contractul Cadru este cel semnat anul trecut în 2012, aprobat, normele s-au postat în decembrie. Furnizorii care nu sunt de acord cu normele pot să nu semneze contractul şi să nu furnizeze servicii”, a continuat Butiulcă. În prezent se pregătesc dosarele de contractare pentru întreg anul 2012. “Se încearcă depunerea dosarelor până în data de 13 ianuarie pentru noua contractare. Se merge pe o medie de cost. Practic modificările care se aduc legislaţiei din 2012, dacă nu se aplică acuma, se regularizează în lunile următoare”, a conchis purtătorul de cuvânt al CJAS Mureş. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE