Răzvan Azamfirei, şeful elevilor din România Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Răzvan Azamfirei, şeful elevilor din România

10-1_45.jpgMarţi, 10 ianuarie, Consiliul Naţional al Elevilor din România şi-a ales o nouă conducere, în cadrul Adunării Generale. Noul secretar executiv, pe probleme interne a fost ales târgumureşeanul Azamfirei Răzvan, care alături de Georgiana Epure din Sibiu,  secretar executiv, relaţii externe, şi Andrei Bogdan Petre, din Costanţa,  preşedinte, formează noua conducere a Consiliului Naţional al elevilor din România.
Reporter: Cum ai primit acest vot de încredere din partea colegilor tăi din întreaga ţară?
Azamfirei Răzvan:
Din punctul meu de vedere, colegii mei au observat că am venit cu un program bine definit, bine structurat care poate fi aplicabil în cadrul Consiliului Naţional al Elevilor.
Rep.: Câteva repere din planurile cu care te-ai prezentat?
A.R.:
Unul dintre cele mai importante lucruri care vreau să le aplic este cel al comunicării, pentru că astfel vom fi mult mai eficienţi în activităţile noastre.
Rep.: Eşti cel mai tânăr preşedinte de Consiuliu Judeţean al Elevilor din ţară. Te va ajuta acest lucru?
A.R.:
Cred că da. Am mult timp la dispoziţie pentru a mă putea dezvolta, timp în care voi acumula experienţa necesară ducerii cu succes a planurilor propuse în această funcie.
Rep.: Care va fi primul pas în această nouă postură?
A.R.:
Deja mi-am intrat în rol, am început să dezvoltăm strategia de dezvoltare a departamentului de organizare internă a Consiliului, urmând ca după ce vom adopta acestă strategie să o şi aplicăm. Dorim  să urmăm pas cu pas ceea ce ne propunem.
Rep.: Cum te vei înţelege cu colegii din conducerea CNE?
A.R.:
Noi toţi formăm o echipă , ne cunoaştem de destul timp şi colaborăm foarte bine, lucru de bun augur în activitatea viitoare a Consiliului.
Rep.: Cum vei împăca activitatea de la şcoală cu noua funcţie în care ai fost ales?
A.R.:
Nu consider că va fi nici o problemă. Consiliul Elevilor nu trebuie să afecteze situaţia şcolară, dar trebuie să  te şi  implici în acest for, din funcţia pe care o ai, să găseşti un echilibru perfect.
Rep.: Câtă răspundere implică acestă funcţie pentru tine?
A.R.:
Pot spune că este o funcţie foarte importantă, secretarul executiv pe parte internă se ocupă de toată organizarea internă a acestul consiliu, fapt ce implică o comunicare directă cu ceilaţi membrii din întreaga ţară. Un noroc am cu noua tehnologie, cu internetul, cu reţelele de socializare , astfel că, comunicarea dintre noi va fi mult mai rapidă şi eficientă.
Rep.: Această funcţie de va ajuta în viitoarea ta carieră?
A.R.:
Da, tot ce faci în Consiliul Elevilor te formează ca şi om, nu doar ca un reprezentant al elevilor. Oana Moşoiu, formator, prezent la Târgu Mureş la Adunarea Generală spunea că Consiliul Naţional este un exerciţiu al democraţiei , ne pregăteşte pe noi elevii pentru a deveni oameni. În ce mă priveşte, eu tind spre medicină, pentru că îmi place mult să ajut oamenii. Acesta este şi motivul pentru care m-am implicat în acest Consiliul Naţional pentru a ajuta elevii din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE