Protestatarii sancţionaţi, asistaţi gratis de APDO Lider Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 59 Vizualizări

Protestatarii sancţionaţi, asistaţi gratis de APDO Lider

3-1_312e2f.jpgAPDO Lider va asigura asistenţă juridică gratuită tuturor celor care au fost sancţionaţi pentru că au participat, în mod paşnic, la mitingurile de protest din întreaga ţară, a anunţat, ieri, Cornel Brişcaru, preşedintele APDO Lider. „APDO Lider consideră că aplicarea unor amenzi în astfel de cazuri este ilegală. Asistenţa va fi asigurată atât pentru contestarea sancţiunilor aplicate cât şi pentru a formula plângeri penale împotriva reprezentanţilor autorităţilor de stat care au înţeles, ca în mod abuziv şi ilegal, să aplice astfel de sancţiuni”, a declarat Cornel Brişcaru.
Potrivit acestuia, după marşul de amploare din 12 ianuarie 2012 de la Târgu-Mureş, prefectul judeţului Mureş a făcut anunţuri, periodic, referitoare la aplicarea unui număr de amenzi şi avertismente locuitorilor municipiului Târgu-Mureş care au participat la acest protest. „La fel au procedat şi alţi prefecţi din ţară. În judeţul Mureş, până acum, autorităţile statului nu au transmis vreun proces verbal de amendă. Dacă însă acestea vor fi emise şi nu sunt decât o formă de ameninţare permanentă cu sancţionarea populaţiei care în mod paşnic şi democratic şi-a exprimat nemulţumirea faţă de măsuri ilegale şi abuzive ale puterii actuale, îi asigurăm pe cei în cauză de tot sprijinul nostru pentru contestarea acestora. Punem în vedere autorităţilor statului faptul că necomunicarea unor astfel de sancţiuni constituie abuz de drept, iar cei care se fac vinovaţi pot fi traşi la răspundere în faţa legii”, a completat Cornel Brişcaru.
Cei care se află în această situaţie sunt rugaţi să transmită pe adresa de e-mail cornelbriscaru@gmail.com sau apdo.lider@gmail.com copia procesului verbal şi datele de contact în vederea demarării procedurilor juridice pentru contestarea actelor de amendă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE