Warm-up party! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Warm-up party!

Luna februarie debutează cu o invazie de party-uri mega`tentante, mai ales că, mai nou, weekend-ul începe de joi. Astfel că în acest sfârşit de săptămână avem de unde alege:
Fanii fotbalului în sală sunt aşteptaţi în Gallery The Pub, unde se va asigura vizionarea meciurilor echipei naţionale de futsal a României, joi 02.02.2012, de la ora 19.30: România – Rep. Cehă.
O seară specială de joi şi pentru iubitorii de folk în  The Office Club la concert Cristi Bordaş, de la ora 21.
Prelungirea serii până târziu în noapte o marchează Club Square şi Old City Pub cu deja tradiţionalele “Karaoke Party”.
Vineri, 3 februarie, puteţi opta pentru karaoke în Select Boutique Club, un concert rock “Rotilos” în The Office Club sau pentru seria recitalurilor Gallery Live Session în Gallery The Pub.
 
Sâmbătă, 4 februarie, va fi nebunie la “Tequila Party” în Select Boutique Club începând cu ora 23.00. Intrare liberă pentru toată lumea şi tequila gratis pentru fete până la ora 24.00.
Tot sâmbătă, pentru amatorii de muzică live va fi concert Hijack, în The Office Club, începând cu ora 22.30. Iar Gallery The Pub semnează condica în fiecare sâmbătă cu “Crazy party”.
Avi-Cola îşi aniversează clienţii cu „Psy Birthday Party” avându-i special guests pe DjAne din Budapesta şi Dj Botond din Târgu-Mureş.
Party-ul începe la ora 23, iar de la ora 7 dimineaţa, distracţia va fi alimentată cu un “after party” până în amiaza mare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE