Târgu-Mureş va fi centru de joc la “Cupa Coca-Cola” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Târgu-Mureş va fi centru de joc la “Cupa Coca-Cola”

2-2_e602c0.jpgÎn Târgu-Mureş se va desfăşura faza pe municipiu a “Cupei Coca-Cola” la fotbal băieţi,  competiţie organizată conform protocolului de colaboarare încheiat între Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, S.C. Coca-Cola România S.R.L. şi S.C. Convergent Media S.R.L., editori ai publicaţiei Gazeta Sporturilor. Cupa Coca-Cola se adresează unităţilor de învăţământ liceal din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Constanţa, Craiova, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Buzău, Satu Mare, Botoşani şi Vâlcea.
“Etapa I, faza pe oraş, se va desfăşura în perioada 27 februarie – 31 martie 2012, etapa a II-a, faza pe regiune va avea loc în perioada 20 – 29 aprilie 2012, în care şi centrul de joc din Târgu-Mureş va găzdui echipele câştigătoare din şase oraşe: Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu, Braşov, Râmnicu Vâlcea şi evident, Târgu-Mureş. Etapa a III-a, respectiv turneul final, se va desfăşura la Bucureşti, între 18 şi 20 mai 2012”, a declarat Adrian Rucoi, Inspector şcolar de specialitate. Perioada de înscriere în competiţie a liceelor a fost prelungită până în data de 17 februarie 2012. “Toate cerinţele sunt publicate online, înscrierea se face pe site-ul competiţiei  http://coke-fotbal.ro/. Acolo, dacă echipele corespund criteriilor de înscriere, vor fi validate”, a mai adăugat Rucoi.
Structura concursului 
În cadrul primei etape, se vor desfăşura meciuri în toate cele 20 de oraşe. În funcţie de numărul echipelor înscrise în fiecare oraş, se vor desemna unul, sau mai multe centre de joc. Echipele care vor juca în fiecare centru de joc vor fi stabilite prin tragere la sorţi. În această fază a competiţiei, se vor organiza meciuri în sistem mixt (eliminatoriu şi sistem grupe) şi din fiecare oraş se va desemna o singură echipă câştigătoare. Echipele campioane din cele 20 de oraşe se vor deplasa pentru faza zonală în patru oraşe: Iaşi, Cluj, Timişoara şi Ploieşti. Faza pe regiune va dura trei zile iar meciurile se vor juca în sistem grupă, echipa cu cele mai multe puncte acumulate urmând să fie desemnată câştigătoare. Turneul final al competiţiei se va desfăşura la Sala Polivalentă din Bucureşti, între câştigătoarele celor patru zone şi cele două echipe calificate din Bucureşti. Cele şase echipe vor fi împărţite în două grupe a câte trei echipe. Ocupantele primului loc din fiecare grupă vor disputa Finala Mare, ocupantele locului doi din fiecare grupă urmând să dispute Finala Mică.
Superpremii pentru campioni
”Cred că vor fi participanţi, la fotbal nu se prea pune problema neparticipării”, a mai adăugat Adrian Rucoi. Premiile acordate câştigătorilor reprezintă o motivaţie în plus pentru liceeni de a nu lipsi din această competiţie: o superexcursie la Euro 2012, la un meci din ”sferturi”. Cu puţină grabă, liceenii mai pot ocupa locuri disponibile, din cele 350 puse la dispoziţie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE