116 milioane de lei pentru sănătatea mureşeană Sanatate
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

116 milioane de lei pentru sănătatea mureşeană

Furnizorii de servicii medicale, dispozitive medicale şi farmaciştii vor trebui să semneze până la sfârşitul lunii ianuarie actele adiţionale la Contractul-cadru 2011-2012. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureş a primit la sfârşitul anului trecut fila de buget pentru contractarea de servicii medicale pentru lunile ianuarie şi februarie, în valoare de peste 116 milioane de lei.

 Decontarea serviciilor medicale

Termenul de aplicare a prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1389/2012 pentru aprobarea Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări de sănătate pentru anii 2011-2012, cu modificările şi completările ulterioare s-a prelungit până la data de 28 februarie 2013 prin  H.G. nr. 1275 din  18 decembrie, publicată în Monitorul Oficial nr. 882 din 22 decembrie 2012.  Decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale contractate în lunile ianuarie şi februarie 2013 se va efectua din sumele prevăzute pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate pentru anul 2013, iar eventualele diferenţe rezultate ca urmare a negocierii contractelor pentru anul 2013 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale corespunzătoare lunilor ianuarie şi februarie 2013, se vor regulariza.

Termenul limită pentru actele adiţionale, 31 ianuarie

„Se semnează actele adiţionale până la 28 februarie 2013, urmând ca perioada de contractare să înceapă cu 1 martie. Noi chemăm la semnare, prima dată pe furnizorii care nu au valoare de contract, respectiv ambulatoriile de specialitate şi urmează dispozitive medicale, medicii de familie, farmaciştii”, a declarat dr. Anca Florea, director Direcţia Relaţii Contactuale din cadrul CJAS Mureş. Termenul limită până la care se vor semna actele adiţionale este 31 ianuarie. CJAS Mureş a primit la sfârşitul anului trecut fila de buget pentru lunile ianuarie şi februarie, în valoare de 116.272.000 lei.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE