Micile talente s-au întrecut la concursul de interpretare Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Micile talente s-au întrecut la concursul de interpretare

În cadrul zilelor Şcolii Gimnaziale “Al. Ioan Cuza” din Târgu-Mureş, elevii claselor I – IV, precum şi prichindeii din clasele pregătitoare, au fost protagoniştii unui concurs de interpretare vocală. Costumaţi, cu cântecelele pregătite, cei mici au dat dovadă de foarte mult talent, fiind unanim apreciaţi de colegii lor, de cadrele didactice prezente în sală, dar şi de juriu.

Promovarea micilor talente

Puţin emoţionaţi la început, cei mici au prins curaj, odată cu aplauzele de încurajare primite din sală. Copiii s-au întrecut în interpretare, impresionând prin varietatea cântecelor şi prin frumuseţea costumelor. Mulţi dintre ei au folosit chiar şi instrumente de percuţie. “Încercăm să descoperim copii cu talent. Avem copii de la grădiniţă care au participat la “Mamaia copiilor” şi încercăm astfel să îi promovăm, pe cât posibil, pentru că, printre ei, chiar se află copii talentaţi”, a declarat Emilia Moldovan, responsabil pentru comisia metodică a învăţătorilor. În acest sens, în data de 23 ianuarie va avea loc, în cadrul şcolii, concursul “Copiii au talent”, destinat copiilor din clasele pregătitoare, precum şi elevilor din clasele I şi II.

 Concursul, în revista şcolii

“Copiii s-au pregătit foarte intens, cu negative, cu multe repetiţii şi cu mari emoţii. Părinţii îi vor putea vedea pe cei mici în revista şcolii, care va fi lansată în data de 24 ianuarie, unde evenimentul va fi prezentat în detaliu”, a adăugat Emilia Moldovan. La finalul activităţii, cei mici au primit diplome de participare şi baloane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE