Antrenament cu public pentru BC Mureş BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Antrenament cu public pentru BC Mureş

În partida din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de Bascht Masculin, disputată în devans duminică seara, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş în compania formaţiei Farul Constanţa, BC Mureş a câştigat la pas, scor 120-65 (36-13, 30-14, 25-23, 31-15). Deoarece se aflau la doar o zi după importanta victorie din prima etapă a returului, 88-74 cu SCM U Craiova şi jocul cu constănţenii se prezenta ca un adevărat antrenament cu public, Srecko Sekulovic a odihnit majoritatea obişnuiţilor titulari. A început cu trei dintre străini meciul (Mladenovic, Ivanovic şi Brown), împreună cu Lupusavei şi tânărul Steff Norbert pe postul de coordonator. În dorinţa de a dovedi că-şi merită locul în echipă, fiecare dintre cei care au intrat în teren au dat totul şi mureşenii s-au desprins din start la o diferenţă confortabilă. Astfel, au câştigat fiecare din cele patru sferturi la diferenţe apreciabile, reuşind să stabilească un record de puncte înscrise. Cu excepţia lui Jakab, care a primit o lovitură la ochiul stâng după doar două minute şi jumătate şi nu a mai putut evolua, toţi ceilalţi autohtoni s-au aflat în teren cel puţin 15 minute, cât au totalizat împreună Navickas şi Mladenovic.

Cu garda jos şi mult fair play

Cu 39 puncte avantaj la pauză, mureşenii au jucat dezinvolt în partea a doua a meciului, chiar permiţând adversarilor deseori pătrunderi şi înscrierea multor puncte. Astfel, Păltinişanu a devenit cel mai eficient la gazde, cu un double-double, 17 puncte şi 13 recuperări, iar Lupusavei a reuşit o nouă partidă în care a fost liderul “lunetiştilor”, cu şase reuşite de trei puncte, din nouă aruncări. În condiţiile în care partida nu dădea emoţii mureşenilor, publicul a fost foarte generos cu aplauzele pentru oaspeţi, în special la reuşitele mureşeanului împrumutat la echipa de pe Litoral, Gabi Oltean, care trimis şi el de două ori în coş din afara semicercului de trei puncte. 

Marcatori:

BC Mureş: Lupusavei 18 (6×3), Mladenovic 17, Păltinişanu 17, Steff 15 (3), Baczó 14 (2), Jelenic 10 (2), Brown 10, Navickas 9 (1), Jucan 7 (1), Ivanovic 4, Jakab 1. 

Farul: Trandafir 22 (1×3), Stănescu 11, Calin 9 (1), Păun7, Gabriel Oltean 6 (2), Emilian Oltean 6, Dănilă 4.

Deoarece partida cu Farul a fost un galop de sănătate pentru mureşeni, au avut şansa de a evolua mai multe minute şi obişnuitele rezerve din echipa lui Srecko Sekulovic. ”A fost un meci pentru două puncte, în care am putut rula tot efectivul înscris pe foaie, astfel încât tinerii noştrii au dovedit că ne putem baza pe ei, inclusiv Gabi Oltean, împrumutat la Farul, care consider că a făcut un meci bun. Trebuie doar să-i ajutăm şi să-i încurajăm”, a spus la finalul partidei antrenorul secund, Szászgáspár Barnabás.

„Un meci special pentru mine”

După ce a avut o evoluţie apreciată de antrenorul său în partida din Cupa României împotriva echipei CSU Asesoft Ploieşti, tânărul Steff Norbert a avut ocazia să evolueze mai multe minute în compania celor de la Farul, în care a evoluat aproape 30 de minute şi a înscris 15 puncte. Deşi a ratat la un moment dat trei libere din trei de care a beneficiat, acesta a fost aplaudat de suporteri. ”Pentru mine acest meci a fost unul special, în care am avut multe minute în teren. Mulţumesc antrenorilor că mi-au acordat încredere, coechipierilor pentru susţinere şi ajutorul din teren şi suporterilor pentru felul în care m-au încurajat şi atunci când am greşit”, a spus emoţionat Steff Norbert. Mureşeanul a mai avut şi cinci pase decisive şi o recuperare.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE