Idee originală pe piața IT din Mureș! Închiriere de echipamente IT la prețuri foarte mici! Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 832 Vizualizări

Idee originală pe piața IT din Mureș! Închiriere de echipamente IT la prețuri foarte mici!

Firmele sau insituțiile care au nevoie de aparatură IT, dar nu vor să facă investiții în acest sens, au acum o opțiune interesantă. Compania mureșeană PC Service Center vine în piața de profil cu o ofertă originală: închiriei de echipamente IT performante împreună cu licențele Microsoft necesare și contracte de mentenanță la prețuri foarte mici.

De exemplu, închirierea unui sistem  cu toate licentele si contract de mentenanta incluse se ridică la doar 65 lei + TVA /lună. Pachetul cuprinde PC Lenovo M58P ( sau echivalent- Core2Duo, 4 GB ddr3, HDD 250 GB, DVDrom); licență Windows 7 Professional; licență Microsoft Office,  garanția prin înlocuire, mentenanță gratuită cu deplasari la cere nelimitate! Clientul are și posibilitatea schimbării  PC-ului în orice moment cu un alt PC  mai performant, posibilitatea cumpărării în orice moment, sau prelungirea contractului pe perioadă nedeterminată. Pentru un Monitor LCD de 17” sau 19”, la alegere, în acest pachet, prețul lunar este de 16 lei + TVA.

Pentru mai mult de 20 de calculatoare închiriate sau sub contract de mentenanță, PC Service Center dă în custodie un Server Dell PowerEdge 2950, 2* Intel Xeon Quad Core, pentru care clientul nu plătește nimic pe perioada închirierii, având și configurare gratuită.

La mai mult de 5 calculatoare închiriate, sau sub contract de mentenanță beneficiați gratuit de configurarea rețelei.

Mai puteți opta gratuit (în custodie) pentru imprimante, copiatoare monochrome sau color, plătind doar tonerul consumat.  Dacă aveți un PC care nu mai e la nivelul cerințelor, cei de la PC Service Center vi-l pot înlocui cu ceva mai bun.

PC Center dispune de un stoc permanent de  20 000 de produse IT care acoperă toată gama din domeniu și care pot fi închiriate pe termen lung 12-36 luni. O echipă de tehnicieni vă pot rezolva toate problemele tehnice pe parcursul derulării contractului.

Ar mai fi de spus că la închiriere costurile sunt deductibile total, bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc în cazul închirierii, echipamentul rămâne în gestiunea PC Center și nu apare în bilanțul clientului, rata (chiria) este constantă pe durata contractului astfel încât costurile pot fi planificate pe o perioadă îndelungată, livrarea și instalarea se face rapid, consultanța și suport tehnic disponibil sunt gratuite iar la finalul perioadei de închiriere echipamentul poate fi achiziționat cu un discount de 20%.

 

Preturi service fără contract lunar

 

Echipa PC Service Center, asigură, bazându-se pe o experiență de 12 ani, prin intermediul centrului de service IT propriu, service si reparatii pentru orice echipament IT. Între serviciile oferite se numără:

  • Service hardware si software calculatoare desktop, laptop, servere
  • Depanare surse de alimentare, plăci de bază, plăci video
  • Service monitoare TFT
  • Service hardware și software UPS-uri
  • Depanare hardware echipamente de rețea

Pentru detalii despre serviciile de închiriere aparatură PC, mentenanță, service etc,  puteți accesa site-ul  www.pc-shop.ro.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE