City’us pregăteşte derby-ul campionatului Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

City’us pregăteşte derby-ul campionatului

În etapa a XVIII-a a Ligii 1 la futsal, campioana României, City’us Târgu-Mureş s-a impus în deplasare, la Târgovişte, scor 15-6 (8-3) cu formaţia locală Sportis. Golurile echipei antrenorului Kacso Endre au fost înscrise de Csoma Alpar (4), Gherman (3), Al-Ioani (2), Olteanu (2), Csala Zsolt, Covaci, Csoma Ferenc şi Mimi Stoica.

Antrenament cu public

Partida disputată în Sala Sporturilor din Târgovişte a constituit mai degrabă un antrenament util în vederea derby-ului campionatului, în care City’us va întâlni formaţia Autobergamo Fiat Deva, programat la Târgu-Mureş, în etapa viitoare. În urma acestei victorii, mureşenii au revenit în fruntea clasamentului, cu 49 de puncte, la 3 de echipa din Deva, care a stat în această etapă.

În jocul cu Sportis, la City’us a debutat portarul Mario Juverdeanu, sosit în urmă cu câteva zile de la formaţia Smart Bucureşti, care a fost desfinţată. Noul portar are 35 de ani, a mai evoluat la MGA Bucureşti, Muhlbach Sebeş şi CIP Deva şi are aproximativ 40 de selecţii în reprezentativa României. Alături de el, formula de început i-a cuprins pe Gherman, Al-Ioani, Ignat şi Mimi Stoica. Au mai evoluat: Csoma Alpar, Csoma Ferenc, Covaci, Csala, Daniel şi Oltean.

Urmează derby-ul campionatului

După jocul de la Târgovişte, Gherman, Al-Ioani, Mimi Stoica şi Ignat au plecat spre Călăraşi unde, marţi şi miercuri, naţionala României va disputa două jocuri amicale în compania Franţei. Următorul joc din campionat pentru City’us va avea loc marţi, 25 martie, cu începere de la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, în compania formaţiei din Deva, partida care va stabili ocupanta locului 1 la finalul sezonului regulat şi echipa care va avea avantajul terenului propriu în toate disputele din play-off. În meciul din tur, rezultatul a fost egal, 7-7, după final electrizant, în care ambele echipe au fost pe punctul de a obţine victoria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE