Septembrie vine cu o serie de cursuri de alăptare pentru viitoarele mămici Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Septembrie vine cu o serie de cursuri de alăptare pentru viitoarele mămici

Mother's love. Cute baby 6 month with mother.

Mami Center organizează la sediul Senso, pe tot parcursul lunii septembrie, o serie de cursuri pentru mămicile care alăptează. Potrivit Adinei Iancu, moașă și consultant în terapie la Mami Center, în data de 3 septembrie, de la ora 15.30, se va derula cursul de reeducare abdo-perineală, urmând ca de la ora 17.30 să aibă loc cursul de puericultură.

În data de 14 septembrie, de la ora 17.30, va avea loc cursul de pregătire pentru naștere, iar în 16 septembrie, de la ora 17.00, mămicile vor învăța cât de mult contează alăptarea. În zilele de 19 și 20 septembrie, viitoarele mămici vor urma un curs de pregătire pentru naștere, iar în 23 septembrie, de la ora 18.00, se va organiza un grup de suport pentru mamele care alăptează. La sfârșitul lunii, în 30 septembrie, de la ora 17.00, se va derula un curs despre diversificarea alimentației bebelușului. Mamele care doresc să se înscrie la aceste cursuri pot să o facă la numărul de telefon: 0743-319.890.

În plus, în 15 septembrie, se va lansa și la Târgu-Mureș proiectul social ce vine în sprijinul gravidelor şi mamelor cu copii mici. 75 de beneficiare vor fi în județul Mureș. „Din 15 septembrie, în Târgu-Mureș și în alte șapte orașe din țară va începe, în cadrul Școlii Mamei SAMAS, un program de prevenție pentru gravide și mame ce provin din grupuri defavorizate: mame șomere, mame minore sau cu venituri ce nu depășesc 500 de lei/membru de familie. Scopul programului este de a le oferi acestora un start cât mai sănătos în viață. În județul Mureș, vor beneficia de acest program social 75 de mame, care se va întinde pe o perioadă de șase luni. Alături de educația perinatală, care este foarte importantă, cei care pot și doresc să doneze hăinuțe, păturici, scutece și diverse alte lucruri pentru bebeluși pot să mă contacteze. Donațiile se pot face săptămânal”, a transmis Adina Iancu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE