UPDATE. Candidatura lui Dorin Florea, în stand by. Ce spune primarul Politic
  • admin
  • 10 comentarii
  • 336 Vizualizări

UPDATE. Candidatura lui Dorin Florea, în stand by. Ce spune primarul

111

UPDATE. Actualul primar al municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a postat marţi, 19 ianuarie, un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook, în care arată că în cazul în care va candida la un nou mandat de primar va ţine cont doar de voinţa electoratului, şi nu de voinţa unor lideri politici. “Pentru cei interesaţi de candidatura mea pentru un nou mandat pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş, doresc să vă anunţ că nu am luat încă o decizie. Aceasta va fi luată, ca întotdeauna, în funcţie de dorinţa târgumureşenilor, care ştiu ce reprezintă acest oraş. Precizez că niciodată nu am luat decizia de a candida în funcţie de dorinţa unor lideri de partid”, a precizat Dorin Florea.

Luni, 18 ianuarie, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, numele lui Dorin Florea era vehiculat pe o lista de şase nume ale căror candidaturi nu erau validate, deocamdată, de conducerea centrală a partidului.

………………

Conducerea Partidului Naţional Liberal a invalidat luni, 18 ianuarie, candidatura lui Dorin Florea pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş, anunţă HotNews.ro. Potrivit sursei citate, Colegiul Director al PNL a validat prin vot 14 candidaţi la primării de municipii reşedinţă de judeţ şi a invalidat, cel puţin deocamdată, şase posibili candidaţi, printre care şi Dorin Florea, actualul primar al municipiului Târgu-Mureş. „Am validat în Colegiul Director Naţional după ce toate procedurile interne au fost îndeplinite pentru 14 municipii reşedinţă de judeţ”, a declarat Vasile Blaga, co-preşedinte al PNL.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • MOROMETE-Muresul deocamdata nu se poate dispensa de actuala conducere,echipa la bine si la greu este formata-trebuie lasati sa lucreze in actuala organigrama macar inca 4 ani,sa finalizeze anumite proiecte.Sau vrei sa vina ..UNGURU..sa-ti schimbe denumirea strazii si sa te oblige sa-ti schimbi si numele.??Vrei sa dispara din oras si cele cateva ..drapele tricolore???Si un viitor primar cu sange romanesc se formeaza in TIMP.Deocamdata,nu exista.Dar fara aripa lui DOBRE.

    • Actuala conducere ..este o echipa sudata de viitori scriitori la editura „Mititica” ; Si azi au dat interviuri ..e drept fara poze in prim plan .. la DNA pentru marea realizare privind izolarea termica a orasului; Cat depre „UNGURU” nu pot sa-ti spun ca in Tg Mures comunitatea romaneasca va hotari de acum inainte ce primar vom avea: daca se duc la vot stiu cine va fi primar, iar daca nu se duc iarasi vor sti. Asa ca sa fi si tu cat de cat sigur trebuie sa observi ca azi daca ai incalcat legea ..usa beciului domnesc ti se va deschide mai devreme sau mai tarziu, poti sa fi chiar si „UN-GURU” ; Cat despre Floricel si Dobrel laso moale doar cunosti zicala: CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII !

  • Deocamdata..DOREL are mintea prea cruda sa ajunga sa conduca un oras cu 140.000 de oameni.Dar am observat va este suficient de bun dirijor al realizarilor de prin oras din ultimii ani.Daca si in anii dinainte orasul avea un asemenea om muncitor-eram cu vreo 15 ani mai inainte fata de prezent.Si sa nu uitam echipa de fotbal ASA-ce cam da muita la marile BUCURESTENE,cu mafia lor cu tot.

    • Ilie esti si tu crud la minte sau scri la dictarea lui Dorel .. L-am vazut ca de citit nu prea poate ; Cat despre dirijor , scuza-ma daca pentru tine sa-ti faci poze langa oameni muncid inseamna „dirijor” nu-mi ramane decat sa te inteleg; Mai mult supremul Dorel si-a castigat functia promitand si chiar votand la cererea UDMR amplasarea statui lui Suto Andras in fata Teatrului National; Daca orasul NU avea „norocul” unui asemenea „dirijor” acum eram cu mai mult de 15 ani inainte !

  • Independent-nea FLORICA le dai o batuta tuturor dusmanilor,apoi faci o foria seca catre PSD,cel mai mare partid din ROMANIA.PNL-ul v-a ajunge langa PNT-CD.Ce muita or sa i-a in vara asta liberalii ..ulii??

  • E .. mai trece putin si vom vedea o „esceptie” de la regula sau vor candida amandoi „bruneti” din actualul pnl; Ca in sediul pnl mures se stinge lumina numai daca se verifica bine sa nu ramana nici un penelist ca daca ramane si numa’ unu si ala isi trage pumni in cap ca daca raman doi penelisti paruiala-i garantata..asa de mare si binevenita e unificarea :))); Acum sunt la repriza cu „validarea” dupa criterii de „care-i mai cinstit” ; In fine mi-e ca nu cumva inainte de alegeri sa nu-i adune DNA-ul !!

  • Repet inca odata???Ce ii intereseaza pe bulangii mitici bucuresteni-sudistii ingrati ???Cine v-a fi Primarul Muresului???Cine a stabilit asta??Alina-albina,aia ce a murdarit toate cearsafuruile asa zisilor politicieni-??cacarezele sudiste??Aici e mana marlanului cu moaca de pazitor de oi-DOBRE??

  • s-au prins astia ca esti excroc gata, nu mai tine, la parnaie cu tine ai futat destul aratale muresenilor care te-au votat de om cinstit, unde locuiesti tu si din ce bani ai facut averea, tu si toti udmristi la un loc daca te dai asa cinstit, ganule.aimult tupeu

  • Miticii de la Bucuresti sa-si vada de mizeria de sub presul lor sudist-o tiganesc,si sa ne lase primarul in pace,voturile le dam noi nu ei.Poate candida si din calitatea de independent.Dobre sapa intr-una,e sarpe veninos acest Dobre cu figura de CIOBAN.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE