O nouă achiziție la ASA: lângă Mutu, a sosit Muth FC Municipal
  • mihai.veres
  • 5 comentarii
  • 336 Vizualizări

O nouă achiziție la ASA: lângă Mutu, a sosit Muth

muthÎn zilele trecute clubul de fotbal ASA Târgu-Mureș a ajuns la un acord cu jucătorul Sergiu Muth, care a semnat cu formația mureșeană un contract pentru un an și jumătate. Acesta este fundaș central are 26 de ani și este născut la Târnăveni. Și-a început cariera de jucător la Chimica, din localitate și vine de la Gaz Metan Mediaș, pentru care a evoluat încă din 2007, cu scurte treceri pe la Prefab Modelu (Liga 2) și CSMS Iași. Muth are de asemenea prezențe în tricoul echipei naționale, la selecționatele U17, U19 și U21.

Mutu, decis și încrezător în echipă
Adrian Mutu a debutat la ASA Târgu-Mureș în partida amicală, 0-0 cu Pogon Szczecin, disputată miercuri în Antalya, la Belek, a evoluat 60 de minute, la fel ca și în penultimul joc, încheiat sâmbătă tot remiză, 1-1 cu Slovan Liberec. După joc, Adrian Mutu a acordat un scurt interviu site-ului oficial al clubului. „Debutul a fost OK. Cred că pentru primul meci, după o perioadă de timp, a fost bine, mă simt din ce în ce mai bine fizic. Am văzut echipa și arată foarte bine, din punctul meu de vedere. Bineînțeles că vom mai progresa în următoarele săptămâni și cred că o să fim pregătiți și gata de luptă pentru prima etapă. Pentru noi este important să ajungem în play-off. Mi se pare că suntem o echipă foarte puternică, foarte solidă, băieți cu foarte multă experiență și în jocuri internaționale. Mulți dintre ei au jucat și în echipa națională. Eu sunt foarte încrezător și cred în această echipă”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu, care a adresat un mesaj supoertrilor ASA, pe care îi îndeamnă să meargă în număr mare la stadion, să încurajeze echipa.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Petre Grigoras-a fost ca si un tanc prin apararile adverse-a marcat ff multe goluri-este pe principiul ca..atacul ..in valuri-apara ..portarul.Cu actualii jucatori ai ASA-ului sunt 100% ca poate sa-si realizeze principiul..,,atacul e mama apararii??
    Si sper ca jucatori cum ar fi GABI MURESAN,BRANDAN,NDoyae sa asculte de antrenor ca vor lustrui bancile de rezerve la greu.Grigoras este recunoscut pentru promovarea tinerilor in echipa.

  • Grigoras ca jucator a fost atacant.Daca osa-i iasa pasenta cu jucatorii actuali ai ASI-EI O SA FIE SI SPECTACOL PE TRANSIL.Eu ANTISTEAUA,ANTIDINAMO..o sa am numai bucurii din partea antrenorului bacauan GRIGORAS.vOM INTRA IN PLAY OF CU 35+9=44 PUNCTE./222 PUNCTE ..SI APOI NE VOM DISTRA INCA 10 ETAPE.

  • Anti fcsbist fiind..fcsb-ul o sa aiba 2 slugi:Viitorul+Pandurii??Muresul este singura in acest ocean-un paravan se poate face cu ASTRA-pe DINAMO nu poti sa te bazezi fiindca ..militenii sunt militieni.Anul trecut in antepenultima etapa de acas am avut-o pe Pandurii si a fost un meci ff greu-mai ales tiganul ala de la TG.JIU-RADUT-L-O FAULTAT de rosu pe ZICU..DAR SI N DOYE I-O FUTUT O MINGE IN FREZA.Si arbitrii au fost atuncea impotriva noastra..sa-i fut in dinti de miticii bucuresteni.La acel meci-GENERALUL DE TANCURI-VIRGIL LACATUSU-director sportiv-doar prin faptul ca aratat la arbitrul de rezerva obrazul-a fost suspendat 6 luni de zile.Noi muresenii sa ne strangem ca intr-un ciorchine de struguri-si sa ne sustinem ecghipa orasului ASA-prin metode legale,permanent sa fim in inima si sufletul lor.In tribune sa nu fim violenti,sa fim rai in adevaratul sens al spiritul sportiv,dar adversarul sa stie ca joaca pe transilul nostru..???nu pe aratura de la Domnesti.Este anul chinezesc al celui mai bun-de frica noastra toate cele 6 tremura.Zodiacul muresenilor spune ca ..in preambulul si dupa Primavara-o sa fie doar pase si goluri in viitor Celebre.Mutu o s-a se recalibreze si el fiind dotat pt.fotbal si ff muncitor v-a ajuta echipa.Numai sa nu scape la chefulete cu jumate din ASA..CA apoi o sa fim ciuca batailor.Eu sper in exigenta si priceperea antrenorului conjudetean de BACAU- cu mine-GRIGORAS.Acum vreo 5-6 ani cand Grigoras era antrenor pe la CONSTANTA..UN JUCATOR JUNIOR I-O SPUS CA NU MAI POATE JUCA-CA IL LOVESC ADVERSARII.MI-o placut reactia lui GRIGORAS de la GRIGORENI-BACAU–ATUNCEA..??catre al sau junior..DU-TE MA LA SAH..??Din anii dinainte de 1989 i-mi aduc aminte de GRIGORAS-atacantul in forta al echipei de div. c si B-ARIPILE BACAU(FABRICA DE AVIOANE BACAU,UZINA si multe altele in legatura cu migurile militare +alte avioane ale ROMANIEI la reparatii si incercari in zbor.Apoi la fostul SC BACAU-2 ATACANTI-GRIGORAS +SCANTEIE..?Asta pana in 1990.Dinamo,steaua plecau umilite in acei ani de la BACXAU.

  • In campionatul trecut..2014-2015 echipa orasului nostru TARGU-MURES ASA a fost vicecampioana Romaniei la fotbal.Apoi de la CONSTANTA in toiul verii ASA-a adus in vitrina orasului cel mai sublim trofeu din toate timpurile un fel de-CUPA CAMPIONILOR-in Romania-.Doar ca in bibilica procurorilor mitici-expandarea ASA a fost vazuta ca o razvratire impotriva mafiei sudist-bucurestene si o nuca ce nu poate fi sparta la comanda.Dintr-un birou rece si intunecos,cu miros de KENTANE confiscate de la 10% din evazionistii tarii-niste procurori speriati ca in cariera lor profesionala nu au avut succese sa-i gaseasca pe INFRACTORII ce le livrau lor KENTANELE CU ROABA-au pus LUPA dupa o delatiune pe echipa de fotbal ASA TARGU MURES.Pentru cativa..floci ..bagati in cizda-de o maciuca lunga si vanoasa-vreo 4 comandouri ale DNA trimise de KODRUTZA KOVESSY -au inceput in forta destabilizarea clubului prin blocarea conturilor-se spune de cande echipa juca in divizia B..in urma cu 3-4 ani.Miticii prin forta unei bucati a Justitiei ca si in timpurile Staliniste vor sa sparga o hegemonie a unei echipe..dar pasenta nu o sa le iasa fiindca si noi suporterii vom avea un mare cuvant de spus la un oarece moment.Si nu numAI NOI suporterii ad-hoc din Tribune–la ora asta ASA-TARGU MURES -este cea mai indragita din cele 8-9 judete ale ARDEALULUI +de ceilalti romani+unguri de pe cuprinsul ROMANIEI.ASA TARGU MURES este vicecampioana ROMANIEI-traieste si din bani publici-am injosi-o daca am compara-o cu CHIAJNA,IASUL,VOLUNTARIUL,CRAIOLGUTA,TG.JIUL,Botosaniul..etc,.Eu pensionar militar privesc cu placere de pe dealurile dinconjorul orasului cum inca de prin cosurile fabricilor muresene mai iese fum-acest fapt m-a face sa fiu increzator ca o parte din profitul orasului nu o zbura la saracimea botoseneana-unde inca prin centrul orasului treci lejer la relanti cu straful tras de 2 cai,dar au echipa de A.Cam 80%din parayy judetului pleaca..inapoi nu se mai intoarce nimic.Muresul d.pv sportiv a ramas cu ce a construit CEAUSESCU.oLTENII Aau dat foc la sala sporturilor-acum au una noua,au daramat OBLEMENCO-vor avea alt stadion,maine poimane.Oltenii inafara de castraveti si harbuji ce mai produc??Noi muresenii suntem donatorii tarii intregi.Dam si nu primim nimica.Inca vin miticii prin orasul nostru cu masini de 50 tone si ne strica si drumurile orasenesti.Sunt multe de discuta,deocamdata sa fim fericiti ca ASA-O SA FIE CAMPIOANA LUI 2015-2016.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE