Vass Levente vrea mai mulţi directori maghiari în Sănătatea mureşeană Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Vass Levente vrea mai mulţi directori maghiari în Sănătatea mureşeană

111Medicul urolog Vass Levente, cap de listă UDMR Mureş la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 pentru Camera Deputaţilor, a susţinut luni, 7 noiembrie, la evenimentul de lansare a candidaţilor UDMR din judeţul Mureş, că una din priorităţile sale este schimbarea şi îmbunătăţirea sistemului Sănătăţii din România.

Schimbarea sistemului Sănătăţii, prioritară

În alocuţiunea sa, dr. Vass Levente a militat pentru o mai bună reprezentare a minorităţii maghiare la conducerea unităţilor sanitare din judeţul Mureş. „Cred că una din priorităţile noastre trebuie să fie schimbarea sistemului Sănătăţii, care putem să spunem că este pe moarte. Azi însă din păcate nu Sănătatea este problema cea mai importantă, când medicul trebuie să tacă şi să vorbească cât mai puţin pentru viitorul Transilvaniei, trebuie să stea în rând şi trebuie să îi lase pe profesionişti să ducă drapelul şi să îi susţină”, a afirmat candidatul UDMR, potrivit traducerii oficiale. „Despre Medicină şi Sănătate atât pot să spun, domni preşedinţi şi colegi, veţi primi întreaga mea susţinere ca din cele 39 de posturi de directori care există în Sănătate aici în judeţ să nu avem doar trei directori, ci să avem un număr de directori care se potriveşte numărului de etnici maghiari care trăiesc aici”, a completat dr. Vass Levente.

Sfaturi de la Marko Bela

De asemenea, candidatul care deschide lista UDMR Mureş pentru Camera Deputaţilor a transmis mulţumiri câtorva lideri ai Lalelei pentru susţinerea politică demonstrată de-a lungul timpului. „Aş dori să vă mulţumesc pentru susţinerea primită din partea dumneavoastră, încă din 1993. Pe atunci eram în Liga Studenţilor şi vă mulţumesc pentru aceşti ani de susţinere. Mai ales din 2010 până acum. Îi mulţumesc frumos lui Kelemen Hunor, lui Marko Bela, pentru sfaturile pe care mi le-a dat, câteodată spunea două-trei propoziţii pe care eu le înţelegeam în două-trei săptămâni. Îi mulţumesc lui Kerekes Karoly, pentru că mereu a stat lângă mine şi mereu m-a chemat când am avut o problemă, şi nu în ultimul rând îi mulţumesc şi lui Kelemen Attila, care m-a învăţat că poţi să vorbeşti şi gândindu-te în ultima secundă, cu pasiune maximă”, a punctat dr. Vass Levente.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE