Home / Sanatate / Angajări la Institutul Inimii

Angajări la Institutul Inimii

Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş anunţă concurs pentru ocuparea a două posturi temporar vacante de asistent medical generalist în cadrul instituţiei.

Potrivit unui anunţ făcut în Monitorul Oficial al României, candidaţii eligibili trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat şi absolvenţi de studii superioare/superioare de scurtă durată – asistent medical/postliceale de specialitate sanitară, cu sau fără vechime în specialitatea studiilor.

Concursul va avea loc sediul instituţiei din Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, după următorul orar: 14 iunie 2017 – selecţia dosarelor, 20 iunie 2017, ora 10.00 – proba scrisă şi 22 iunie 2017, ora 10.00 – proba practică/interviul.

Actele pentru dosarul de concurs se depun în perioada 7-13 iunie 2017, de luni până vineri între orele 14.00 – 15.30, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul www.ibcvt.ro sau la numărul de telefon 0265-212.111, interior 471, persoană de contact Simona Şerban.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PSD, proiect de lege în sprijinul IMM-urilor afectate de creşterea preţurilor la energie

Reprezentanții Partidului Social Democrat vor depune joi, 23 septembrie, în Parlamentul României, o inițiativă legislativă …