Home / Invatamant / Curs nou la Centrul Integrat de Medicină Dentară al UMF Târgu-Mureş

Curs nou la Centrul Integrat de Medicină Dentară al UMF Târgu-Mureş

Centrul Integrat de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş va găzdui, în perioada 20 – 21 octombrie, cursul postuniversitar „Compozite și sisteme adezive: tehnici de lucru actuale și materiale dentare moderne”, care se adresează medicilor dentiști, medicilor primari, medicilor specialiști și medicilor rezidenți.

Potrivit blogului UMF Târgu-Mureş, cursul este creditat cu 8 puncte EMC şi este coordonat de prof. univ. dr. Székely Melinda, în colaborare cu șef lucrări dr. Cristia Molnar-Varlam, șef lucrări dr. Andreea Borș, șef lucrări dr. Alina Cămărășan, asist. univ. dr. Dan Lazăr. Informații despre înscrieri se pot obține la adresa de e-mail: domnica.oltean@umftgm.ro sau la numărul de telefon 0265-215.551, interior 239, persoană de contact Domnica Oltean, de la Prorectoratul Didactic.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Simulare online a examenului de admitere la UMFST

După succesul primei simulări online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe …