Share

Home / Cultură / Eveniment academic la Târgu-Mureş

Eveniment academic la Târgu-Mureş

Sala de Oglinzi a Palatului Culturii din Târgu-Mureş va găzdui joi, 26 octombrie, de la ora 10.00, o manifestare prilejuită de aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Institutului de Cercetări Socio-Umane „Gheorghe Şincai” al Academiei Române – Filiala Cluj.

Potrivit organizatorilor, evenimentul include o serie de alocuţiuni şi conferinţa „Maiorescu şi maiorescenii” susţinută de academicianul Alexandru Surdu, un moment muzical în interpretarea Cvartetului Transilvania şi o expoziţie de carte care reflectă activitatea editorială a Institutului de Cercetări Socio-Umane „Gheorhe Şincai”. Totodată, vor susţine alocuţiuni academicianul Ionel Valentin Vlad – preşedintele Academiei Române, academicianul Emil Burzo – preşedintele Filialei Cluj a Academiei Române şi dr. Cornel Sigmirean – directorul Institutului de cercetări Socio-Umane „Gheorghe Şincai”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Demersuri pentru decontarea terapiei pentru copiii și adulții diagnosticați cu tulburări din spectrul autist

Deputatul PSD Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, s-a întâlnit luni, 18 …

Share
Share