Share

Home / Cultură / Eveniment academic la Târgu-Mureş

Eveniment academic la Târgu-Mureş

Sala de Oglinzi a Palatului Culturii din Târgu-Mureş va găzdui joi, 26 octombrie, de la ora 10.00, o manifestare prilejuită de aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Institutului de Cercetări Socio-Umane „Gheorghe Şincai” al Academiei Române – Filiala Cluj.

Potrivit organizatorilor, evenimentul include o serie de alocuţiuni şi conferinţa „Maiorescu şi maiorescenii” susţinută de academicianul Alexandru Surdu, un moment muzical în interpretarea Cvartetului Transilvania şi o expoziţie de carte care reflectă activitatea editorială a Institutului de Cercetări Socio-Umane „Gheorhe Şincai”. Totodată, vor susţine alocuţiuni academicianul Ionel Valentin Vlad – preşedintele Academiei Române, academicianul Emil Burzo – preşedintele Filialei Cluj a Academiei Române şi dr. Cornel Sigmirean – directorul Institutului de cercetări Socio-Umane „Gheorghe Şincai”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărățele crocante și ciocolată de casă făcută manual din Sângeorgiu de Pădure

O nouă ediție Local Farmers’ Market ne-a bucurat vinerea aceasta în 15 februarie, o zi …

Share
Share