Şofer băut, „parcare” într-un şanţ din Sâncraiu de Mureş Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Şofer băut, „parcare” într-un şanţ din Sâncraiu de Mureş

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au fost  sesizaţi miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei 23.20, despre faptul că pe strada Vale din comuna Sâncraiu de Mureș se află un autoturism în șanț.

La fața locului, poliţiştii au depistat un autovehicul oprit cu roțile din partea dreaptă în șanțul de pe marginea drumului.

„Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 25 de ani, care a declarat faptul că a condus vehiculul aproximativ 800 de metri după care a intrat cu roțile în șanţ”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD Târgu-Mureș în vederea recoltării probelor biologice.

„Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE