Home / Agricultura / „Credem că avem și o obligație față de învățământ”- Octavian Chihaia, DG Monsanto

„Credem că avem și o obligație față de învățământ”- Octavian Chihaia, DG Monsanto

Distribuie

Octavian Chihaia, director general România, Bulgaria & Republica Moldova –Monsanto, ne-a arătat în introducerea prezentării sale, susținute în cadrul Simpozionului DAFCOCHIM AGRO desfășurat la Sárvár – Ungaria, cum se promovează o companie, uzând din plin de umor care ascunde tot atâta seriozitate. 

 

“Vă urez să aveți un an cât mai bun, mult mai bun față de celelalte de până acum și multă sănătate și celor care ne-au onorat cu achiziția de produse de la noi, vă mulțumim în primul rând, celor care nu le-au gustat încă vă invităm să o faceți, iar cei care nu au teren și nu lucrează încă, vă garantez că după această prezentare o să vă cumpărați teren și o să folosiți produsele noastre”, ne-a stârnit directorul general curiozitatea, înainte să ne lămurească despre una din schimbările majore din lumea producătorilor de produse de protecția plantelor.
Compania Monsanto trece printr-un proces de achiziție împreună cu compania Bayer, însă momentan nu se schimbă nici portofoliul de produse, nici echipele.
Octavian Chihaia a punctat și importanța formării specialiștilor, a generațiilor viitoare.
“Împreună cu marile centre universitare din țară, încercăm un program de internship, pentru că credem că în România, în ultimii 10 ani, am făcut diferența ca și echipă și nu doar prin aducerea în piață de produse bune și foarte bune, dar, în primul rând, prin cooptarea unor tineri și a unor caractere foarte deosebite, spunem noi, care credem că au făcut diferența. Pe lângă partea comercială, pe care nu o ascundem, credem că avem și o obligație față de învățământul românesc și față de generațiile care urmează să intre în agricultură. Noi vom face prezentări în centrele universitare, dar vom invita și fermieri care doresc să primească în practică tineri studenți, pentru a ne crea un viitor mai sigur și mai bun în țara aceasta. Vă încurajez să fiți deschiși la această colaborare care cred eu este benefică pentru viitorul nostru”, a pledat directorul general Monsanto.

Compania a avut și o prezentare tehnică referitoare la genetica nouă Monsanto în domeniul producerii de hibrizi Dekalb.

 

 

 

Text: Denisa MORAR & Ligia VORO
Foto: Ligia VORO

(va continua) 

Publicat în ediția din 23 ianuarie 2018 a cotidianului Zi de Zi


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CIS Group participă la Egypes 2024

Distribuie CIS Group va participa și în acest an la Egypes – Egypt Energy Show, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.