Share

Home / Slider / FOTO: Preocupări pentru creşterea confortului ambiental la Zoo Târgu-Mureş

FOTO: Preocupări pentru creşterea confortului ambiental la Zoo Târgu-Mureş

Recent, harta peisagistică a incintei Grădinii Zoologice s-a îmbogăţit cu noi repere… florale. Ne referim la realizarea mai multor rondouri compuse din flori multicolore, care vin să sporească aspectul estetic al Grădinii Zoo.

„Ne propunem să oferim vizitatorilor un confort ambiental cât mai plăcut, în aşa fel încât cel puţin o dată, să dorească fiecare dintre ei să se reîntoarcă. Mărturie stau aceste rondouri cu flori multicolore care conferă vizitatorului un aspect estetic deosebit. De asemenea, Grădina Zoologică este deţinătoarea, în prezent, a numeroase specii de animale, aceasta fiind posibilă şi unei strânse colaborări între Grădina Zoo din Târgu-Mureş şi instituţii similare din străinătate. Animalele beneficiază de condiţii foarte bune de adăpostire, îngrijire, hrănire şi, acolo unde este cazul, medicaţie adecvată”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Transportul public în Luduș, „pus pe roate” moderne

Înființat prin anii 60 ai secolului trecut, transportul public local de călători din Luduș a …

Share
Share