Liga Pensionarilor Reghin, activitate bogată în anul Centenarului Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Liga Pensionarilor Reghin, activitate bogată în anul Centenarului

Liga Pensionarilor Reghin desfășoară în acest an al Centenarului Marii Uniri  o bogată activitate destinată membrilor ei, care se vor intensifica în a doua parte a acestui an.

Liga Pensionarilor Reghin a luat ființă în anul 1992, prin transformarea sindicatului pensionarilor în ligă , iar în prezent numără peste 1.000 de membrii și peste 600 de cotizanți activi la zi. În anul 2018,  an al Centenarului, pe lângă activitățile  pe care membrii Ligii Pensionarilor Reghin le desfășoară zilnic la club: șah, table, remy, studiul presei, au avut loc întâlniri și simpozioane cu psihologul ligii, teme medicale  sau dezbaterea Legii Pensionarilor în prezența reprezentanților Casei de Pensii Mureș. Comitetul de conducere  a distribuit haine și îmbrăcăminte și cărți pensionarilor nevoiași donate cu generozitate.

Cele mai apreciate și solicitate acțiuni au fost excursiile și pelerinajele de la Chișinău, Prislop, Alba Iulia, Delta Dunării, Salina Turda, Cluj Napoca, zona Maramureș, Memorialul Victimelor Comunismului de la Sighet, Cimitirul Vesel din Săpânța, precum și la mănăstirile Lăpușna, Colibița și  Socol. De interes au fost și numeroasele concursuri de pescuit sportiv de la Goreni la lacul Mobila Dalin, cât și turneele de șah, table, remy cu prietenii  dotate cu , diplome, medalii și cupe.

Participare la Alba Iulia de 1 Decembrie

Potrivit președintelui Ligii Pensionarilor Reghin, Vian Bonț ,în perioada următoare, în apropierea Centenarului Marii Uniri va avea loc un concurs  intitulat „Cine știe câștigă”, tema fiind cei 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie de la Alba Iulia dotat cu premii substanțiale, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Reghin, cei care vor organiza luni, 1 octombrie 2018  o masă festivă tuturor pensionarilor  din municipiu. De asemenea, Liga Pensionarilor Reghin va distribui pachete cu produse alimentare membrilor LPR. Va urma o excursie  la Oarba de Mureș și Sibiu, apoi,  de 1 decembrie , membrii Ligii Pensionarilor vor participa la marea paradă care va avea loc pe 1 decembrie 1018 la Alba Iulia.

„Doresc pe acestă cale să mulțumesc autorităților locale pentru sprijin, Ligii Pensionarilor Mureș cât și partenerilor și  colaboratorilor. Așteptăm în permanență noi membrii în cadrul ligii noastre pentru a ne putea îmbunătății activitatea pe viitor, pentru a ne putea păstra titlul de organizație model atât la nivel de județ cât și la nivel național.”, a precizat Vian Bonț, președintele Ligii Pensionarilor Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE