Share
Home / Business / Fabrică din Reghin scoasă la licitaţie!

Fabrică din Reghin scoasă la licitaţie!

Reprezentanţii General Mir Consult SPRL Târgu-Mureş, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC Lazăr SRL Reghin, anunţă vânzarea la licitaţie publică a proprietăţii imobiliare de tip industrial situată în Reghin, strada Salcâmilor nr. 37, constând în:

– Parcelă de teren în suprafaţă de 1.443 metri pătraţi, edificată cu sediu administrativ şi ateliere, la preţul de pornire al licitaţiei la 1.444.672 lei, fără TVA;

– Parcelă de teren în suprafaţă de 6.247 metri pătraţi, edificată cu Fabrica de cărămidă, la preţul de pornire al licitaţiei de 3.159.149 lei, fără TVA;– Parcelă de teren în suprafaţă de 28.828 metri pătraţi, edificată cu Fabrică de gresie, la preţul de pornire al licitaţiei de 4.060.202 lei, fără TVA.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, imobilele aparţin debitoarei SC Lazăr SRL Reghin, iar prima licitaţie va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Târgu-Mureş, strada Ştefan cel Mare nr. 6, ap. 1, în data de 26 noiembrie 2018, ora 10.00

“Relaţii suplimentare privind natura bunurilor scoase la licitaţie se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar sau la numerele de telefon 0265-267.340, 0265-267.761. În cazul în care nu se prezintă nimeni la prima licitaţie organizată în data de 26 noiembrie 2018, urmează a se organiza licitaţii săptămânal, în fiecare zi de luni, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, până la vânzarea tuturor bunurilor aflate în patrimoniul debitoarei falite”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: ”Deșteaptă-te, române!”, îndemn la curaj din partea polițiștilor din Mureș!

Sâmbătă, 28 martie, la ora 17.00, la megafoanele mașinilor de Poliție din toată țara a …

Share
Share