Share

Home / Politic / Politiciană PMP din Mureş bănuită de cultivare de cannabis şi furt de curent şi gaze!

Politiciană PMP din Mureş bănuită de cultivare de cannabis şi furt de curent şi gaze!

Poliţiştii din Mureş au efectuat vineri, 15 ianuarie, împreună cu reprezentanţi ai companiilor E.ON Gaz şi Electirca, o percheziţie la domiciliul Elenei Gabor, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP Mureş şi consilier local în comuna Şincai, suspectată de furt de curent electric şi de gaze naturale şi că are o cultură de cannabis, informează jurnaliştii de la Antena 1.

Ştirea a fost confirmată de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

“În această dimineaţă s-a efectuat o percheziţie domiciliară în cadrul unui dosar penal în baza unui mandat emis de către instanţă. Nu putem furniza deocamdată mai multe informaţii, deoarece este un dosar în curs de desfăşurare”, a declarat Ramona Varodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Marius Paşcan: “Elena Gabor ne-a comunicat că este victima unui act de răzbunare de sorginte politică”

Liderul PMP Mureş, deputatul Marius Paşcan, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al partidului, a reacţionat şi a publicat pe pagina sa de Facebook un comunicat de presă pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

“Am aflat din mass-media că Elena Gabor, președintele Organizației de femei a PMP Mureș, este suspectată de săvârșirea unor fapte penale iar în acest sens, la domiciliul său, organele abilitate au efectuat o percheziție. Colega noastră, în calitate de consilier local al comunei Șincai, luptă de mai mulți ani cu nelegalitățile și abuzurile celor din administrația publică locală, împotriva cărora a depus mai multe sesizări și plângeri penale la instituțiile de control și cercetare ale statului. Elena Gabor ne-a comunicat că este victima unui act de răzbunare de sorginte politică și că această situație nu o va împiedica să-și continue activitatea, să-și facă datoria în sprijinul și pentru mai binele comunității pe care o reprezintă, chiar cu mai multă motivație, dăruire și îndârjire.

Avem încredere în corectitudinea și cinstea colegei noastre, care se bucură de prezumția de nevinovăție și o susținem moral. De asemenea, ne exprimăm încrederea în instituțiile statului de drept, care au datoria să soluționeze operativ din punct de vedere legal respectivele acuzații…

Întrucât nu dorim să existe neavenite interpretări răuvoitoare, privitoare la poziția politică a colegei noastre în PMP Mureș, vă facem cunoscut că Elena Gabor a decis o autosuspendare din funcția deținută în partid până la clarificarea situației sale.

Nimeni nu este mai presus de lege iar PMP respectă Constituția României și legile țării, luptăm cu toții pentru consolidarea statului de drept, bunăstarea și prosperitatea românilor.”

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureş: 13 note de 10 la evaluarea naţională!

La nivelul judeţului Mureş, 13 elevi au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Naţională. …

Share
Share